Kuva: Youtube

Menikö tubettaja jo liian pitkälle? Pyrkii Ellen DeGeneresin talk show'hun erikoisella videolla

28.03.2017 14:45 - Iiro Myllymäki

Puolalainen tubettaja näki huiman määrän vaivaa lavastaakseen itsensä Ellen DeGeneresin talk show'n vieraaksi YouTube-videollaan.

Puolalainen tubettaja ja elämäntaitoluennoitsija Lukasz Jakobiak, 33, unelmoi pääsystä Ellen DeGeneresin huippusuosittuun talk show -ohjelmaan ja on nähnyt hurjan määrän vaivaa saavuttaakseen unelmansa. Mies on kuvannut erittäin vakuuttavan yli 20-minuuttisen videon, jossa hän on lavastanut itsensä vieraaksi DeGeneresin ohjelmaan. Tällä videolla mies toivoo lopulta tavoittavansa yhdysvaltalaisen talk show -tähden.

Video on aluksi puolankielinen, mutta siihen on saatavilla englanninkieliset tekstitykset asetuksista.

Videotaan varten mies rakennutti tarkan mallinnuksen Ellen DeGeneres-ohjelman lavasteista ja hankki hyvin paljon DeGeneresiä muistuttavan naisen, Beata Skokowskan, esittämään talk show -juontajaa.

”Visualisointi on tärkein motivaation herättämisen työkalu”, Jakobiak perustelee videonsa alussa päätöstään luoda visuaalisesti vaikuttavan videokokonaisuuden.

Videolla ”Ellen DeGeneres” haastattelee Jakobiakia muun muassa unelmien tavoittelusta ja tämän tapaamisesta Lady Gagan kanssa. Jakobiakilta kysytään haastattelussa myös, miksi hän näkee tämän kaiken vaivan unelmiensa eteen.

- Elämäni on tanssilattiani ja haluan näyttää, miten voimme tanssia elämässämme. Tämän projektin jälkeen alan pitää elämäntaitoluentoja ulkomailla ja perustan uuden kanavan YouTubeen ja näin tienaan enemmän rahaa. Tällä rahalla voin auttaa perhettäni ja ystäviäni, Jakobiak kertoo videolla.

Kommenteissa riepotellaan

Video on kerännyt alle kuukaudessa yli miljoona katselukertaa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että monien mielestä mies on mennyt liian pitkälle tempauksessaan. Video on saanut huomattavasti enemmän alapeukutuksia kuin yläpeukutuksia YouTubessa, ja kommentit ovat pitkälti kriittisiä.

”Puolalaiset ovat vilpittömästi pahoillaan tämän typerän miehen puolesta.”

”Tämä ei edusta visualisoinnin voimaa. Tämä on vain äärimmäistä stalkkaamista. Hullua.”

”Yllättävää, ettei tämä ole matkailu-kategorian alla, koska tämä on yksi helvetinmoinen egotrippi.”

”Lukas oli aiemmin ihan normaali tyyppi, joka piti pientä talk show’taan puolalaisten julkkisten kanssa, mutta nyt hän saa itsensä näyttämään täydeltä psykopaatilta. Mikä meni vikaan? […] Ellen, jos koskaan katsot tämän, hanki itsellesi lähestymiskielto ja pidä itsestäsi huolta.”

Lue myös: Ellen DeGeneres palkittiin elämäntyöstään - katso video liikuttavasta hetkestä

Lähde: Metro.co.uk 

Kilpailut

Uusimmat