Paha akne oli pilata naisen elämän - muutos ruokavaliossa muutti kaiken

27.03.2017 18:45 - Senni Loikala

Nuori brittinainen löysi luonnollisen avun ihonsa paranemiseen.

Kärsin aknesta vuosien ajan ja annoin sen horjuttaa henkistä terveyttäni, pilata ihmissuhteitani, estää minua menemästä ulos ja niin edelleen. Tämä johtui siitä, että olin epävarma ja muiden ihmisten mielipiteet huolestuttivat minua.

Näin kertoo Iso-Britanniassa asuva Rachel Crawley, 22. Hänen tarinansa on alkanut levitä netissä, sillä Crawley onnistui itse löytämään voimakkaaseen akneensa luonnolliset ja tehokkaat hoitokonstit. Niiden tuomasta avusta ja muutoksesta Crawley päivittää Instagram-tiliään.

Mikäli Crawleyn Instagramissa julkaisemia kertomuksia ja kuvia on uskominen, hänen ihossaan on tapahtunut huikeita muutoksia vain reilussa kuukaudessa. Crawleyn akne näyttää parantuneen huomattavasti ilman kalliita ja voimakkaita hoitoja, kuten esimerkiksi laserhoitoja.

Mikä toi avun?

Crawley kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän alkoi noudattaa runsasrasvaista vegaaniruokavaliota. Tärkeää Crawleyn syömässä kasvipohjaisessa ruoassa on puhtaus ja käsittelemättömyys ja hän välttelee etenkin prosessoitujen ruokien nauttimista.

Lisäksi Crawley kertoo hoitavansa ihoaan vain luonnollisilla ihonhoitoaineilla. Näihin kuuluvat esimerkiksi aloe veraa sisältävä geeli sekä ruusunmarjaöljy. Crawleyn mukaan hän lisää tuotteita kasvojensa arpiin hierovin liikkein.

Katso alta, miten Crawleyn iho on parantunut ruokavalio- ja ihonhoitomuutosten jälkeen. Oikeanpuoleista kuvasta näet lähtötilanteen ja vasemmanpuoleisesta kuvasta ihon toipumisen.

Jos Instagram-upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

Katso alta toinen "ennen ja jälkeen" -kuva, josta näet Crawleyn ihossa tapahtuneet muutokset.

Jos Instagram-upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

Lue myös: Finnejä puhkeaa myös aikuisille - saatat vahingossa edesauttaa niiden kukkimista

Lue myös: Nainen, tiedätkö hormonityyppisi? Katso ja tutki

Lue myös: Tietopaketti finnien elinkaaresta - vinkeillä hehkeämpi hipiä

Kilpailut

Uusimmat