Kuva: Facebook

Koditon mies koki hurjan muodonmuutoksen "hipsteriksi" - videolla yli miljoona katselukertaa

18.03.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Espanjalainen kodittomana elänyt Jose Antonio stailattiin uuteen uskoon. Muodonmuutoksen myötä mies pääsi irti kodittomuudesta.

Espanjassa Palmassa asuva Jose Antonio koki valtavan muodonmuutoksen, joka on nyt herättänyt paljon myönteistä huomiota netissä. Jose Antonio vietti 25 vuotta kodittomana, kunnes mies sai uutta puhtia elämäänsä paikallisen parturi-kampaamon La Salvajerían suosiollisella avustuksella.

La Salvajerían jakamalla videolla Jose Antonio kertoo ongelmiensa alkaneen masennuksesta. Mies joutui kodittomaksi ja tienasi taskurahaa parkkeeraamalla muiden ihmisten autoja. Halu muutokseen kyti vahvana miehen mielessä.

- Tiedän, että on liki mahdotonta muuttaa elämäni suuntaa. Mutta voin yrittää tehdä elämästäni mukavampaa. Minun vain täytyy aloittaa ulkomuodostani. Estetiikka on tärkeää, Jose Antonio sanoo videolla ennen muodonmuutostaan.

Jose Antonio ennen muodonmuutosta (kuva: Facebook)

La Salvajería -parturi-kampaamo päätti siistiä Jose Antonion resuisen ulkomuodon uuteen uskoon. Miehen hiukset leikattiin ja värjättiin, ja myös parta siistittiin ja värjättiin. Nähtyään itsensä peilistä muodonmuutoksen jälkeen mies liikuttui kyyneliin eikä ollut tunnistaa itseään.

- Hyvä luoja! En tunnista itseäni. Kukaan ei tule tunnistamaan minua! mies hihkui lopputuloksen nähtyään.

Jose Antonio muodonmuutoksen jälkeen (kuva: Facebook)

Videolla nähdäänkin lopussa, kuinka naapuruston ihmiset hämmästelevät miehen muuttunutta ulkonäköä. La Salvajería on kertonut espanjalaisille tv-kanaville, että muodonmuutos käynnisti prosessin, jonka myötä Jose Antonio on päässyt pois kodittomuuden kierteestä. Mies saa nyt taloudellista avustusta eräältä yritykseltä, ja hän on kertonut elämänsä suunnan muuttuneen.

Lukuisat tiedotusvälineet ovat uutisoineet miehen muodonmuutoksesta ja kuvailleet miestä uuden ulkomuodon myötä pesunkestäväksi hipsteriksi. Koskettavaa muodonmuutosvideota on katsottu muutamassa päivässä jo yli miljoona kertaa. Voit katsoa videon alta:

Lue myös: Koditon mies löysi roskiksesta pommin - koko elämä kääntyi päälaelleen

Lähde: Bored Panda

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat