Kuva: Fotolia

"Haluat ehkä naimisiin mieheni kanssa"

06.03.2017 09:15 - Reija Saarinen

Kirje on kerännyt runsaasti huomiota.

Munasarjasyöpään sairastunut kirjailija Amy Krouse Rosenthal päätti kirjoittaa aviomiehelleen deittiprofiilin, jotta tämä löytäisi vielä uuden rakkauden. Pariskunta on ollut naimisissa 26 vuotta.

Kirjoitus julkaistiin New York Times -lehdessä, josta se on levinnyt lukuisiin muihin medioihin ympäri maailman. Suomensimme muutamia kohtia kirjeestä vapaasti alle.

"Olen ollut viimeiset 26 vuotta naimisissa todella uskomattoman miehen kanssa. Olin suunnitellut, että vietämme yhdessä ainakin toiset 26 vuotta," Amy kirjoittaa.

Kohtalo kuitenkin puuttui peliin ja Amy sairastui. Hän kuitenkin toivoo koko sydämensä pohjasta, että hänen miehensä saa vielä kokea uuden rakkauden.

"En ole koskaan ollut Tinderissä, Bumblessa tai eHarmonyssa. Nyt kuitenkin aion luoda profiilin Jasonille. Kyseinen profiili perustuu omiin kokemuksiini, olenhan viettänyt hänen kanssaan noin 9 490 päivää."

Profiilissaan hän listaakin muun muassa miehensä hyviä ominaisuuksia ja kertoo tämän lisäksi miehensä olevan todella komea.

"Toivon todella, että oikea ihminen lukee tämän, löytää Jasonin. Näin uusi rakkaustarina voi alkaa."

Koko kirjeen pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Yllättävää! Seksikumppaneiden määrällä vaikutus avioliiton kestoon

Lähde: New York Times

Kilpailut

Uusimmat