Kuva: AOP

Tinderin perustajalla hurja visio deittailun tulevaisuudesta - "Se on vähän pelottavaa"

24.02.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Tinderin perustaja Sean Rad uskoo, että Tinder voi tulevaisuudessa muuttua lähemmäs Pokémon Go -pelin kaltaista metsästystä.

Huippusuositun deittisovellus Tinderin yksi perustaja ja sen toimitusjohtaja Sean Rad on visioinut sovelluksen tulevaisuutta. Rad uskoo, että tekninen kehitys ja ”lisätyn todellisuuden” hyödyntäminen voi muuttaa radikaalisti myös Tinderin käyttöä. Lisätyn todellisuuden ansiosta kiinnostavien sinkkujen etsimisestä voisi tulla entistä enemmän Pokémon Go -pelin kaltaista metsästystä.

Sean Rad (kuva: AOP)

Rad puhui visiostaan teknologiakonferenssissa Kaliforniassa. Hän uskoo, että tulevaisuudessa ihmisiä voisi osoittaa vaikkapa kadulla kännykällä ja tällä tavalla saada selville kunkin ihmisen parisuhdestatuksen. Tinder voisi myös tulevaisuudessa arvata entistä paremmin, ketkä käyttäjät sopisivat parhaiten toisilleen ja jopa auttaa ihmisiä treffien suunnittelussa.

- Tiedän, että tämä voi kuulostaa hullulta. Viiden vuoden päästä Tinder voi olla niin hyvä, että kännykän ääniohjaukselta voi kysyä, että ”mitä tänään tapahtuu”. Sitten Tinder aukeaisi ja sanoisi, että ”kadulla on tyyppi, josta voisit olla kiinnostunut. Hänkin on kiinnostunut sinusta. Hänellä on huomisilta vapaana. Tiedämme, että pidätte samasta bändistä, ja sillä bändillä on huomenna keikka – haluaisitko että ostamme teille liput?” Ja näin teistä tulee match, Rad kertoi.

- Se on vähän pelottavaa, Rad lisäsi.

Lue myös: Komea Tinder-käyttäjä saa jopa 80 matchia päivässä - painaisitko hänelle sydäntä?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat