Kuva: AOP

Fanit villiintyivät: Kaunotar ja hirviö -elokuvassa viittaus Harry Potteriin?

22.02.2017 17:00 - Senja Rapila

Fanit ovat sitä mieltä, että eräs kohtaus on kopioitu miltei suoraan Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvasta.

Villit faniteoriat villitsevät jälleen sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa pyörteeseen on päässyt uunituore Kaunotar ja hirviö -elokuva, jossa päänäyttelijänä nähdään Harry Potter -elokuvista hurjaan suosioon noussut näyttelijä Emma Watson.

Monet uskovat nimittäin, että elokuvateatterihin saapuvassa Kaunotar ja hirviö -elokuvassa olisi kohtaus, joka on miltei suora kopio Harry Potter -elokuvasarjan ensimmäisestä elokuvasta. Kyseinen "kohtaus" eli vuorosanojen vaihto on elokuvassa kohdassa, jossa Belle laulaa.

Voit katsoa videon ensin alapuolelta ja arvuutella, mikä kohtaus voisi tuoda mieleesi Harry Potter -elokuvasarjan ensimmäisen elokuvan.

Jos et hoksannut yhteyttä, käydäämpä villitsevä faniteoria läpi. Kelataan kohtaan, jossa Emma Watson on laulanut jo hetken. Sitten musiikki katkeaa, kun hän toivottaa hyvät huomenet kauppiaalle, Monsieur Jeanille.

"Oletko kadottanut taas jotain?" Belle kysyy yllä olevassa klipissä.

"Kyllä, uskoakseni olen. Ongelma kuitenkin on, että en muista mitä!" Monsieur Jean vastaa.

Monet ovat sitä mieltä, että uudessa elokuvassa tämä kohtaus on miltei suoraan Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvasta otettu. Elite Daily uutisoi, että alkuperäisessä elokuvassa kyseistä keskustelua ei käyty lainkaan. Sen sijaan kaksikko kyseli toisiltaan kuulumiset ja Monsieur Jean sanoi vain lopuksi: "Sepä kiva. Marie! Patongit!"

Harry Potter -elokuvasarjan ensimmäisessä osassa puolestaan on kohtaus, missä Neville Longbottom saa muistipallon lahjaksi isoäidiltään. Kun hän miettii mikä kapistus se on, Watsonin esittämä hahmo Hermione sanoo:

"Olen lukenut noista. Kun savu muuttuu punaiseksi, se tarkoittaa että olet unohtanut jotain."

Tähän puolestaan Neville vastaa:

"Ainoa ongelma on, että en muista mitä olen unohtanut."

Kyseessä voi olla silkka sattuma, tai sitten Watson on päässyt itse vaikuttamaan elokuvaan ja sen kohtauksiin niin, että Kaunotar ja hirviö -elokuvaan on saatu viittaus ilmiömäiseen Harry Potter -elokuvasarjaan. Mitä mieltä sinä olet? 

Lue myös: Emma Watson omaa ihastuttavan lauluäänen - katso tuore klippi Kaunotar ja hirviö -elokuvasta

Lue myös: Miltä näyttää Kaunottaren ja hirviön ja Harry Potterin yhdistelmä? Katso suosittu video

Lue myös: Kaunotar ja hirviö -leffan uusi tunnusbiisi sai tyrmäyksen - "Karaokea kännissä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat