Plusmallin kirjoitus koskettaa: "Julkaisen itsestäni käsittelemättömiä kuvia, vaikka se on vaikeaa"

07.02.2017 21:45 - Rea Tallgren

Rebecca Winters nostaa tapetille ison asian; sen, kuinka vaikeaa itsensä hyväksyminen joskus on, mutta kuinka silti niin elintärkeää.

Kaunis plusmalli Rebecca Winter on julkaissut poikkeuksellisen rehellisen kirjoituksen Instagramissaan. Alusvaatekuvan yhteydessä Winters tunnustaa kamppailevansa usein itsetuntonsa kanssa. 

Referoimme kirjoituksen alle. 

"Jos etsit täydellisyyttä, on tämä väärä Instagram-sivu. Minä julkaisen filtterittömiä ja editoimattomia kuvia - vaikka se saa omat oloni epämukavaksi. Teen niin, jotta kaikki ymmärtäisivät, että vaikka joku onkin malli, ei se tarkoita, etteikö hän voisi piehtaroida itsetunnon puutteessa ja epäillä itseään.

Viime viikko oli aivan kauhea minulle. Vietin sen itkien ja murehtien vartalossani asioita, joille en voi mitään. Yritän kertoa muille, kuinka tärkeää itsensä rakastaminen ja hyväksyminen on, ja yleensä itsekin uskon siihen, mutta viime viikko oli tavallista vaikeampi. 

Minulla kesti hetken, että sain jälleen nostettua itseni itseinhon suosta ja ymmärtämään, että vartaloni on läpikäynyt todella paljon, ja minun pitäisi olla ylpeä siitä. Minun pitäisi rakastaa sitä ehdoitta.... Kaikkien vastoinkäymistenkin jälkeen kehoni taistelee ja vahvistuu vieläkin - mutta mikä tärkeintä, minä hymyilen vieläkin. 

Jaan tämän kuvan tänään muistuttaakseni itseä ja muita siitä, että jokaisen vartalo on kaunis. Jokaisen vartalo on uniikki. Jokaisen vartalolla on tarina kerrottavana. Kiitos kaikille kannustavista ja kauniista sanoista. Minä todella näen ne. Kiitos että tuette minua - ja kiitos myös, että tuette muita samanlaisten asioiden kanssa painivia heidän matkallaan.

Kukaan meistä ei ole täydellinen."

Katso kuva alta, tai jos se ei näy, tästä

Lue myös: Plusmalli Ashley Graham julkaisi kuvan selluliitistaan - kerää ylistystä sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Vuosi rintojen pienennyksestä: Ariel Winter poseeraa käsittelemättömässä kuvassa

Kilpailut

Uusimmat