Kuva: AOP

Kuuluvatko kurvit catwalkille? Seksikäs video kerää ylistystä

06.12.2016 11:15 - Senja Rapila

Monet ovat sitä mieltä, että muotinäytöksissä esiintyvät mallit ovat liian laihoja. Nämä henkilöt saattavat kuitenkin pitää Addition Elle -merkin alusvaatemalleista.

Facebookissa julkaistulla videolla nähdään, kuinka muodokkaat naiset kävelevät seksikkäinä Addition Ellen muotinäytöksessä. Upeat naiset esittelevät ylpeinä kurvikkaille naisille tarkoitettua uutta alusvaatemallistoa, jonka on plusmalli Ashley Graham suunnitellut yhteistyössä alusvaatemerkki Addition Ellen kanssa.

Vaikka osa pitääkin treenatuista malleista, on myös niitä henkilöitä, jotka kaipaavat muotinäytöksiin muodokkamapia naisia: kurveja ja vähän selluliittia. Malleja ja vartaloita, joihin on helppo samaistua. Facebookissa leviävä video on saanut satoja kommentteja, joista suurin osa ihastelee muodokkaiden naisten kauneutta.

"Jokainen nainen on kaunis omalla tavallaan. Olen myös sitä mieltä, että näiden muodokkaiden naisten vartalot ovat paljon realistisempia kuin laihojen mallien", eräs Facebook-käyttäjä kommentoi videota.

"He ovat kaikki kauniita! Mutta heidän pitää hymyillä ja olla ylpeitä siitä, keitä he ovat. Mutta juu, tämä näyttää paljon paremmalta kuin pelkkä luu ja nahka!" toinen lisää.

Facebookissa julkaistulla videolla on jo miltei yhdeksän miljoonaa katselukertaa.

Voit katsoa keskustelua herättäneen videon alapuolelta.

Kuuluvatko kurvit muotinäytöksiin?

Kyllä (91%)
Ei (9%)

Lue myös: Alastomat naiset poseeraavat kalojen kanssa - katso kuvat älyttömimmästä kalenterista

Lue myös: Mies lähestyi naisia täysin alasti treffiseuran toivossa - video jakaa mielipiteet netissä

Kilpailut

Uusimmat