Kuva: Fotolia

Naisen raju väite: Latautuva iPhone aiheutti toisen asteen palovamman

14.11.2016 12:15 - Iiro Myllymäki

Nainen kertoo nukahtaneensa iPhone kättään vasten ja heränneensä kipuun ja hengenahdistukseen.

Australialainen Melanie Tan Pelaez on julkaissut Facebookissa itsestään rajun kuvan, jossa hänen oikeaa käsivarttaan peittää ikävän näköinen palovamma. Nainen on kirjoittanut, että toisen asteen palovamma on tullut hänen iPhone-kännykästään.

”Ostin vähän aikaa sitten iPhone7:n ja nukahdin vahingossa käsi puhelinta vasten, kun puhelin oli latauksessa. Heräsin yhtäkkiseen kipuun, pistelyyn, tunnottomuuteen ja hengenahdistukseen”, nainen kirjoittaa.

Kännykkää tutkitaan

Nainen kehottaa olemaan varovainen puhelimien kanssa ja kertoo, ettei hänellä ole ennen tätä ollut mitään ongelmaa älypuhelinten kanssa.

”Olen peloissani ja pettynyt siitä, että tämä tapahtui, ja tämä voi tapahtua jollekin muullekin”, Pelaez kirjoittaa.

Nainen on kertonut news.com.au-sivuston haastattelussa, että hän vei tapauksen jälkeen puhelimensa paikalliseen Applen liikkeeseen. Liike otti kännykän tutkittavaksi, mutta liikkeen työntekijät uskoivat, että vamma ei voi johtua puhelimesta.

Pelaez kertoo, että puhelin on nyt lähetetty Kaliforniaan testeihin. Apple tarjosi naiselle varapuhelinta, mutta nainen kieltäytyi, koska ei enää luota valmistajaan. Apple ei ole vielä kommentoinut asiaa.

Lue myös: Naisen julkaisema kuva leviää netissä - muistuttaa miksi puhelinta ei tulisi ottaa sänkyyn

Lähde: Mamamia

Kilpailut

Uusimmat