Kuva: Instagram

Pienokaisesta otetut Harry Potter -kuvat nousivat otsikoihin - katso hurmaavat otokset

25.10.2016 16:00 - Elisa Jalasjoki

Valokuvaajaäiti ikuisti tyttärensä itselleen tärkeällä tavalla.

Valokuvaajana työskentelevä Kayla Glover on noussut sosiaalisessa mediassa huimaan suosioon lisättyään Instagram-tililleen suloisia kuvia nelikuisesta tyttärestään Lorelai Gracesta.

Kuvissa Lorelai on puettu esittämään Harry Potteria. Lorelailla on kuvissa Rohkelikon huivi, taikasauva, sekä pyöreät lasit, aivan kuten Harryllakin. 

- Olen fanittanut Harry Potteria 10-vuotiaasta asti. On siis selvää, että tavoitteenani on ollut tutustuttaa lapseni sarjaan jo pienestä pitäen, Glover kertoo Huffington Post -lehdelle.

- Halusin sijoittaa kirjat kuviin, koska ne merkitsevät minulle niin paljon, sekä muistuttavat omasta lapsuudestani. 

Hauskoista kuvista on uutisoinut Huffington Postin lisäksi myös esimerkiksi Daily Mail

Pienellä Lorelai-tytöllä ei ollut ongelmia poseeraamisen kanssa, vaan hän hurmaa katsojan heti. Suloinen vauvanpyöreä tyttö näyttää hyvin onnelliselta istuessaan esimerkiksi mustassa padassa. 

Katso Gloverin jakamat kuvat alta.

Glover kertoo olevansa erittäin tyytyväinen siihen, että aikakaudella, jona mediassa pyörii niin paljon negatiivista, hän on onnistunut saamaan vain positiivista palautetta.

- Saan paljon toivoa siitä, kun näen kuinka muut arvostavat pientä tyttöäni, joka on puettu voimakkaan, määrätietoisen ja inhimillisen hahmon asuun. 

- Haluan lainata Potter-kirjoista tuttua Albus Dumbledorea. Hän sanoo, että onnellisuus löytyy pimeinäkin aikoina, jos vain muistamme laittaa valon päälle.

J.K. Rogiwlingin huippusuosittu Harry Potter-kirjasarja sai jatkoa, kun heinäkuussa ilmestyi kaksiosaiseen näytelmään perustuva sarjan kahdeksas osa, Harry Potter and the Cursed Child. 

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Harry Potter -kuvausten kuumat otokset leviävät netissä - katso!

Lue myös: J.K. Rowlingin varhaiset luonnospiirrokset Potter-hahmoista lumoavat - katso taianomaiset kuvat

Kilpailut

Uusimmat