Nuoren miehen työhakemus naurattaa - keksi, miten erottua muista hakijoista

10.10.2016 19:45 - Senni Loikala

Työnhaussa kilpailu on usein kovaa, ja työhakemuksesta pitäisi loihtia mieleenjäävä. Erään miehen hulvaton lähestymistapa leviää netissä.

Liettualainen Lukas Yla, 25, keksi makoisan keinon erottua muista työnhakijoista. Hänellä oli kiikareissaan työpaikka jossakin markkinoinnin tai tekniikan alan yrityksessä San Franciscossa, mutta hän tiesi, että kilpailu oli kovaa.

Mies keksi lähettää unelmiensa työpaikoille donitsilähetyksen, joka sisälsi herkullisten sokerileivosten lisäksi hänen työhakemuksensa ja ansioluettelonsa. Pakettiin Yla on kirjoittanut näin: "Useimmat cv:t päätyvät roskakoriin, minun päätyy vatsaasi."

Pulse-sivuston mukaan Yla on lähettänyt kyseisen paketin jo noin 40 yritykseen, mikä on poikinut tähän mennessä jo kymmenen työhaastattelua.

- Rekrytoijat, markkinoinnin ammattilaiset ja ihmiset yleensä rakastavat tällaista lähestymistapaa; se on jotakin, mitä he eivät osanneet odottaa, se on hauskaa ja tulee todellakin boksin ulkopuolelta, Yla kertoo.

Katso alta Twitterissä julkaistu kuva siitä, miltä Ylan erilainen työhakemus näyttää. Sitä on vaikea vastustaa, vai mitä?

Lue myös: Rehellinen työhakemus sai pomot polvilleen: 'En osaa juuri mitään kummallista'

Lue myös: Nappaa unelmatyö - rekrytoija neuvoo, miten olet vahvoilla työnhaussa

Lue myös: Suomalaisfirman työilmoitus huvittaa netissä: "Haluatko vältellä vastuuta sekä uusia haasteita?"

Lähde: Pulse

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat