Kuva: Fotolia / Cafe Press -verkkokauppa

"Keskenmeno"-paita herättää tunteita netissä - tiedätkö printin merkityksen?

19.09.2016 17:45 - Senni Loikala

Netissä leviää päivitys kahden keskenmenon kokeneen naisen tunteikkaasta kohtaamisesta.

Amerikkalainen Courtney Mixon näki kaupassa raskaana olevan naisen, jonka paita kiinnitti hänen huomionsa. Ostoksilla ollut nainen oli pukeutunut mustaan t-paitaan, jonka alavatsan kohdalla oli sydänprintti sateenkaaren väreissä ja teksti: ”Katsot sateenkaarta.

Mixon tiesi, että kyseinen paita on tarkoitettu naisille, jotka ovat keskenmenon jälkeen tulleet uudestaan raskaaksi. Koska myös Mixon oli kokenut keskenmenon, kehui hän raskaana olevan naisen paitaa.

Nainen kertoi, että hänen aviomiehensä epäröi, kannattaisiko tämän käyttää kyseistä paitaa (koska kaikille sen merkitys ei avautuisi). Minä sanoin, että keskenmenoista puhuminen on tabu, ja olin iloinen, että hän käytti tuota paitaa”, Mixon kertoo.

Naisten kohtaaminen oli tunteikas. Sen päätteeksi Mixon kertoi naiselle, että tulisi rukoilemaan tämän ja vauvan terveyden puolesta. Odottava äiti puolestaan sanoi, että tulisi toivomaan rukouksessaan, että Mixon tulisi uudestaan raskaaksi.

Mixon sai luvan ottaa valokuvan tapaamastaan naisesta ja kirjoitti kohtaamisesta päivityksen Facebookiin. Reilussa viikossa päivitystä on jaettu jo yli 33 000 kertaa. 

Netissä myydään samalla printillä varustettuja paitoja naisille, jotka ovat tulleet keskenmenon jälkeen raskaaksi. Katso alta kuvakaappaus Cafe Press -nettikaupassa myynnissä olevasta äitiyspaidasta.

(kuva: Cafe Press -verkkokauppa)

Lue myös: Äidin koskettava kirjoitus hänen keskenmenossa menettämälleen lapselle: "Olet minulle tärkeä, aina"

Kilpailut

Uusimmat