Kuva: AOP

Suuri taide kumpuaa tuskasta - kuuntele Sannin hittibiisi pettyneen jalkapallofanin sanoittamana

08.09.2016 17:15 - Mika Parikka

"Ei ehkä osaa kukaan pelata, mut annetaan ajan kulua, niin Huuhkajat nähdään kisoissa, vielä 2080-luvulla"

Huuhkajat pelasivat mm-karsintaottelun Kosovon maajoukkuetta vastaan maanantaina 5. syyskuuta. Suomelta odotettiin luonnollisesti voittoa ensimmäistä kertaa mm-karsintoihin osallistuvasta Kosovosta. Toisin kuitenkin kävi. Ottelu päättyi lopulta tasapeliin 1-1.

Fanit luonnollisesti pettyivät lopputulokseen. Hans Backen alaisuudessa on Suomella muutenkin mennyt heikonlaisesti. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta Suomi ei ole voittanut yhtäkään ja se on onnistunut tekemään vain kaksi maalia.

Yhdellä fanilla on mennyt vati pahemman kerran nurin. Ultimaattinen pettymys ja ketutus sai aikaan taideteoksen, joka on vertaansa vailla. Niinhän sitä sanotaan, että suurilla taiteilijoilla inspiraatio kumpuaa tuskasta.

Nimimerkki Casey Rybackin YouTubeen lataama video on uusi versio suosikkiartisti Sannin hittikkapaleesta 2080-luvulla. Kappale kertoo Suomen jalkapallomaajoukkueesta ja se sisältää uskomattoman oivaltavaa ja nerokasta lyriikkaa.

"Ei ehkä osaa kukaan pelata, mut annetaan ajan kulua
 niin Huuhkajat nähdään kisoissa, vielä 2080-luvulla"

Nerokasta. Niin nerokasta. Tämän kappaleen siivittämänä on hyvä jatkaa kaikkien aikojen karsintoja. Vai menikö ne jo? Kuuntele kappale alta:

Lue myös: Luis Suarez sai erikoisen fanin - pelätyin palkkamurhaaja ylistää julkisesti

Kilpailut

Uusimmat