Kuva: Fotolia

Ylipainoisen morsiamen hääkuvista hitti: "Olet juhlanne kaunein nainen, vaikka et laihduttaisi"

22.08.2016 17:45 - Senni Loikala

Tuoreen morsiamen hääkuvat ja muille morsiamille suunnattu kirjoitus inspiroivat netissä.

Lontoossa asuvan, parikymppisen bloggaajan, Callie Thorpen, hääkuvat leviävät netissä. Suosion syy selittyy tärkeällä viestillä, jonka ylipainoinen Thorpe tahtoo välittää vaakalukemistaan stressaaville morsiamille.

Kun Thorpe sovitti morsiuspukuaan ensimmäisen kerran, hän tiesi, että hän tahtoisi mennä se päällä naimisiin. ”Shampanjan väri teki kunniaa oliivin väriselle iholleni, ja mekko istui upeasti lantioni kohdalta ja korosti kauniisti kurvejani. Se oli aivan taianomaista”, Thorpe kirjoittaa Instagramissa, jossa hänellä on lähemmäs 100 000 seuraajaa.

Bloggaaja myöntää, että aiemmin hän uskoi menevänsä naimisiin vasta suuren kuntoremontin jälkeen. ”En koskaan unelmoinut meneväni tällaisessa mekossa naimisiin, ja ajattelin, että avioituisin vasta, kun olisin laiha.

Viesti naisille

Thorpen viesti kaikille naisille kuuluu näin: ”Älä koe, että sinun täytyy muuttaa itseäsi tai laihtua ollaksesi onnellinen hääpäivänäsi. Kumppanisi rakastaa sinua sellaisena kuin olet; eikä pelkän ulkonäkösi takia.

Ansaitset olla onnellinen koostasi riippumatta, ja tulet olemaan kaikista kaunein ihminen huoneessa rakkaasi vieressä, koska tulet hehkumaan siitä rakkaudesta, joka teillä kahdella on.

Katso alta valokuvia Thorpen hääpäivästä.

Alla kuvia, joita Thorpe on aiemmin julkaissut Instagram-tilillään.

Pääset lukemaan Thorpen From the corners of the curve -blogia tästä.

Lue myös: Morsian, tämän takia sinulla pitää olla jotain uutta, vanhaa, sinistä ja lainattua!

Lue myös: Menossa naimisiin? 5 syytä, miksi syyshäät kannattavat

Lue myös: Säästä pieni omaisuus - vinkit, joiden avulla häistäsi tulee huomattavasti halvemmat

Kilpailut

Uusimmat