Kuva: Instagram

Mies valmisti synttärikakun pizzasta ja hampurilaisista - lopputulos saa veden kielelle

01.08.2016 16:45 - Iiro Myllymäki

Pikaruokakakku on kaikkien rasvaisten unelmien täyttymys.

Miltä kuulostaisi, jos seuraaviin juhliisi valmistaisit makean kakun tai voileipäkakun sijasta pikaruokakakun? Jos ajatus alkoi houkutella, kannattaa ottaa mallia erään australialaismiehen luomuksesta. Sydneyläinen Milton Lai on jakanut Imgur-kuvapalvelussa kuvia tekemästään pikaruokakakusta, joka on kaikessa rasvaisuudessaan paheellisen herkullisen näköinen:

Koko kakun pohjana on pannupizza. Seuraavassa kerroksessa on kananugetteja reunoilla ja ranskanperunoita keskellä. Sitten vuoroon tulee normaalipohjainen pizza, jonka päälle mies on asetellut kuusi tuplajuustohampurilaista. Hampurilaisten päällä lepää vielä yksi pizzakerros, jonka päälle mies on laittanut friteerattua kanaa. Päälle vielä kastiketta ja perunamössöä, ja kakku on kynttilöitä vaille valmis.

Syntymäpäivälahja ystävälle

Idean pikaruokakakkuun Lai oli saanut Instagram-kuvasta, joka esitti Kentucky Fried Chicken -kakkua. Lain ystävä oli näyttänyt kuvan hänelle, ja Lai päätti tehdä tämän ystävän syntymäpäivän kunniaksi tosielämän version kuvan kakusta.

Lai kertoo Mashable-sivustolle, että kakun ainekset sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa. Kuitenkaan kymmenen hengen juhlijajoukko ei aivan kyennyt tuhoamaan koko kakkua. Miehen toiveissa on, että ihmiset inspiroituisivat hänen esimerkkinsä myötä toteuttamaan omia, aina vain isompia versioita pikaruokakakusta.

Lue myös: Vuosia vanhasta Happy Meal -ateriasta leviää kuva - tekeekö mielesi enää pikaruokaa?

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat