Sairaanhoitajan pätevyyttä epäiltiin räväkän hiusvärin takia - tunteikas kirjoitus leviää netissä

21.07.2016 17:45 - Iiro Myllymäki

Nainen koki yllättäviä hetkiä kauppareissulla, kun kassatyöntekijä alkoi kommentoida ilkeämielisesti tämän hiuksia.

Räväkät hiusvärit ovat aina vain suositumpia, mutta kaikkien mieleen ne eivät ole. Jotkut jopa katsovat asiakseen kyseenalaistaa ihmisten ammatillista pätevyyttä värikkäiden hiuksien perusteella. Tämän sai huomata arkisella kauppareissullaan sairaanhoitaja Mary Walls Penney, jonka hiukset leimuavat useissa sateenkaaren väreissä. Nainen on kirjoittanut saamistaan kommenteista nettihitiksi nousseen Facebook-päivityksen.

Kaupan kassalla työskennellyt henkilö näki Penneyn rinnassa olleen nimilapun ja kysyi, mitä työtä hän sairaalassa tekee. Penney vastasi olevansa sairaanhoitaja, mikä yllätti kassatyöntekijän.

”Olen yllättynyt, että sinun annetaan työskennellä siellä. Mitä potilaasi ajattelevat hiuksistasi?”, Penneylle sanottiin hänen kirjoituksensa mukaan. Tämän jälkeen kassatyöntekijä vielä kysyi paikalla olleelta vanhalta naiselta, mitä mieltä tämä on naisen hiuksista. ”Ei millään pahalla, mutta tuo ei vain ole minua varten”, nainen vastasi ystävällismielisesti.

Hiukset, tatuoinnit ja lävistykset eivät estä työntekoa

Tämän jälkeen kassatyöntekijä vielä kommentoi, että kirjavanvärisiä hiuksia ei olisi hyväksytty hänen aiemmassa työpaikassaan pikaruokalassa. Penney päätti kirjoittaa ajatuksistaan Facebookiin, jossa hänen tunteikas päivityksensä on kerännyt jo yli 200 000 tykkäystä.

”En muista, että hiusvärini olisi kertaakaan estänyt minua antamasta elintärkeitä hoitoja potilailleni. Tatuointini eivät ole koskaan estäneet potilaita pitelemästä kädestäni kiinni, kun he makaavat peloissaan ja itkien, koska Alzheimer on ottanut heidän mielestään vallan”, Penney kirjoittaa.

Nainen kuvailee myös, etteivät hänen lävistyksensä korvissa tai kielessä ole vaikuttaneet hänen työpanokseensa millään tavalla. Lue koko päivitys alta:

Lue myös: 10 lausetta, joita sairaanhoitajat eivät tahdo kuulla

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat