Kahdeksankymppinen pariskunta juhli yökerhossa aamuviiteen - kertomuksesta nettihitti

17.05.2016 22:15 - Iiro Myllymäki

Kokeneet klubbailijat nauttivat tequila-shotteja ja pyörähtelivät tanssilattialla.

Vanha puolalaispariskunta vieraili Lontoossa tyttärensä luona ja päätti sukeltaa samalla matkalla myös Lontoon yöelämään. Kahdeksankymppiset mies ja nainen olivat lukeneet sanomalehdestä hyviä arvioita Fabric-klubista ja päätyivät ostamaan liput tekno- ja house-musiikin täyttämiin WetYourSelf-juhliin.

Sunnuntai-iltaisin kyseisiä juhlia järjestävä Jacob Husley jakoi pariskunnan tarinan Facebookissa ja on saanut monet ihastelemaan iäkkäitä bilehileitä. Husleyn mukaan pariskunta aloitti illan nauttimalla tequila-shotit, mutta myöhemmin pariskunta pyysi teetä.

”He tanssivat tanssilattialla paritansseja, tosin eivät kovin kauaa, sillä nainen ei kyennyt kävelemään kovin hyvin. He viipyivät aamuviiteen asti ja suostuivat ottamaan vastaan tarjouksemme ilmaisesta taksista sen sijaan, että olisivat menneet metrolla. He sanoivat, että heillä oli ollut hauskaa, ja he olivat rakastaneet paikan väkeä ja fiilistä. Mikä mahtava pariskunta. Heidän välillään oli niin paljon huumoria, rakkautta ja leikkisyyttä”, Husley kirjoittaa Facebook-päivityksessään, josta on tykätty jo 25 000 kertaa.

Evening Standard -sivuston mukaan pariskunnalla on tapana viettää viikonloppuisin iltoja yökerhoissa Puolassakin. Jotkut ovat epäilleet tarinaa yökerhon markkinointikikaksi, mutta suurin osa on ihastellut pariskunnan kykyä nauttia juhlinnasta vielä vanhoilla päivillään. Katso koko Facebook-päivitys alta:

Lue myös: Yhdeksänkymppisille järjestettiin sokkotreffit - kuva iloisesta parista leviää netissä, katso

Lähteet: Mashable, Evening Standard

Kilpailut

Uusimmat