Kuva: Shutterstock

Mies söi oravan protestoidakseen vegaaneja vastaan - video ei herkimmille!

03.04.2019 17:15 - Iiro Myllymäki

Protestoija oli aiemmin syönyt sianpään mielenilmauksena.

Kiinnostus vegaaniseen ruokavalioon kasvaa kaiken aikaa, mutta eläinperäisistä tuotteista luopuneet ihmiset kohtaavat edelleen paljon ennakkoluuloja ja epäilyksiä. Jotkut menevät jopa niin pitkälle, että protestoivat vegaanisuutta vastaan. Ja jotkut näistä menevät vieläpä niin pitkälle, että ovat valmiita syömään raa’an oravan protestinsa yhteydessä.

Tällaisesta tilanteesta on nyt levinnyt videoita netissä. Videoilla nähdään, että protestoijamies pureskelee karvaista ja kokkaamatonta oravaa uteliaiden ihmisten katsoessa ja kuvatessa ympärillä. Sanomaansa tehostaakseen mies oli pukeutunut toppiin, jonka teksti sanoo ”veganismi = huono ravitsemus”. Tapaus sattui vegaaniruoan toritapahtumassa Lontoon Sohossa. Paikalla oli uteliaiden silmäparien lisäksi myös poliiseja, jotka laittoivat protestoijan käsirautoihin ja taluttivat tämän poliisiautoon.

Unilad-sivusto kirjoittaa, että protestoija on tubettaja, joka julkaisee videoita nimellä Sv3rige. Mies julkaisee usein videoita, joissa hän ilmaisee vihansa vegaaniruokavaliota kohtaan. Hänellä on YouTubessa 66 000 tilaajaa.

MailOnline kirjoittaa, että protestoija on sama mies, joka söi raakaa sian päätä Brightonissa vegaanifestivaalilla viime viikolla. Tuolloin hän julisti sanomaansa Sky Newsin haastattelussa.

- Veganismi johtaa huonoon ravitsemukseen, sillä kasveista ei voi saada 15:tä eri ravintoainetta, ja jotkut meistä protestoijista ovat entisiä vegaaneja, jotka sairastuimme ruokavalion takia, mies perusteli.

Miehen oravaprotestista levitetyt videot eivät sovi herkkähermoisimmille, sillä ne sisältävät kuvamateriaalia kuolleesta eläimestä. Videot voit kuitenkin halutessasi katsoa alhaalta. Jos videot eivät näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Valmista helppo vegelasagne Kasmirin ohjeella - ota herkullinen resepti talteen

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat