Kuva: Shutterstock

Suomalainen aikamatkustaja väittää käyneensä vuodessa 6000 - hänellä on myös todistusaineistoa

01.11.2018 09:45 - Katariina Auvinen

Suomalainen aikamatkustaja "Chloe" on kertonut hänen tarinansa Apex Tv -kanavalla YouTubessa.

Suomalainen "Chloe", väittää käyneensä vuodessa 6000 ja tuoneensa mukanaan muun muassa kasvin, jollaisia kasvaa tulevaisuudessa. Asiasta on kuvannut videon YouTubeen Apex Tv ja siitä on uutisoinut muun muassa Mirror-julkaisu. 

Videolla ei paljasteta, missä päin Suomea se on kuvattu, mutta naisen mukaan hän on varma aikamatkustuksestaan julkaisu kertoo. Nainen väittää, että hän ei ole kertonut tarinaansa tätä ennen kenellekään muille kuin hänen lapsen lapsilleen. 

- Olen kertonut asiasta tarinan kautta lapsen lapsilleni. Tarinani alkaa vuonna 1965, kun olin nuori ja minut vietiin Suomessa kansalliseen tiedelaboratorioon. Toimin siellä taloustieteilijänä, hän kertoo. 

Chloen mukaan Suomessa olisi rakennettu aikakone, jolla pääsi matkustamaan muun muassa tulevaisuuteen. Hän itse kävi vuodessa 6000, josta oli tuomisina kasvi, joka on hänen mukaansa dinosaurusten ruokaa.

- Kasvi on elvytetty pitkällisen projektin tuloksena. Kun matkasin ajassa tulevaisuuteen, kaikkialla oli kasveja, mutta ei sellaisia, mitä olemme tottuneet näkemään. Kaduilla käveli myös paljon eläimiä, hän kertoo videolla.

Naisen mukaan myös dinosaurukset tulisivat palaamaan maapallolle 4000-luvulla, jonka jälkeen niitä pidettäisiin eläintarhassa. 

Katso video alta. 

Lue myös: Mies väittää käyneensä vuodessa 6000 - otti myös kuvan tulevaisuuden kaupungista, katso

Lähde: Mirror & YouTube

Kilpailut

Uusimmat