Kuva: Fotolia

Maailman suurimmat sukupuolielimet tekivät miehestä erakon - some muutti elämän suunnan

30.10.2017 16:45 - Anna Hopi

Horace Owiti Piyo ei poistunut kotoaan jättigenitaalien takia.

Maailman isoimmat sukupuolielimet omistanut kenialainen Horace Owiti Piyo, 20, omasi vielä jokin aika sitten varustuksen, joka oli 20 kertaa suurempi kuin ihmisen normaalikokoinen genitaalialue. 91 senttimetrin pituisen peniksen omistaneella Horacella oli niin mittavan kokoiset kivekset, ettei hän voi pitää yllään tavalisia vaatteita.

20-vuotias nuori mies huomasi ensi kertaa kystan sukupuolielimissään vuonna 2006. Se poistettiin vuotta myöhemmin, mutta kysta kasvoi takaisin ja sen ansiosta miehen penis kasvoi viisikiloiseksi. Tilanne tuli niin vaikeaksi, että Horace lopetti kiusaamisen takia koulun käymisen ja eristäytyi kotiinsa, jossa asuivat myös isoäiti ja veli.

Hänellä ei ollut mahdollisuuksia saada töitä, eikä hänellä ollut ystäviä, jotka olisivat vierailleet kotona. Aluksi Horacella ei ollut varaa leikkaukseen, joten hän yritti vaikuttaa tilanteeseen syömällä yrttejä. Se ei kuitenkaan auttanut.

Vasta kun miehen tarina julkaistiin sosiaalisessa mediassa, hän sai apua. Lääkäri tarkisti hänen tilansa ja diagnosoi Horacella harvinaisen scrotal elephantiasis -tilan.

Parin leikkauksen kautta sukuelimiä pienennettiin normaalikokoon.

- Kun nousin sairaalapöydältä, ihmettelin miten kevyeltä kehoni tuntui. Kaikki raskaus lähti leikkauksen mukana. Voin uida. En voinut mennä veden lähellekään aikaisemmin, koska sukuelimet olivat niin painavat. Nyt voin juosta ja pelata jalkapalloa, mies iloitsee Mirror -lehdelle.

Lähde: Mirror.

Lue myös: Maailman suurin penis sekä muut seksiennätykset - katso

Kilpailut

Uusimmat