Masha-kulkukissa pelasti hylätyn vauvan Venäjällä – löytyi pahvilaatikosta

21.01.2015 14:09 -

Venäläinen kulkukissa pelasti pahvilaatikkoon hylätyn, muutaman kuukauden ikäisen poikavauvan. Laatikko vauvoineen löytyi obninskiläisen kerrostalon rappusilta, jossa kissa piti vauvaa lämpimänä. 

Venäjän Obninskissä sijaitsevan kerrostalon käytäviltä kuului voimakasta ääntelyä. Talon asukas lähti tarkistamaan, pahoinpidelläänkö rappukäytävässä majailevaa Masha-kissaa, mutta löysikin yllätyksekseen kissan nukkumalaatikosta noin 6 - 12-viikkoisen poikavauvan.

Laatikkovauvan löytänyt nainen kertoi pienokaisen olevan lämmin, vaikka päivä olikin jäätävän kylmä. Kissa oli naapurin mukaan pitänyt vauvaa lämpimänä mahdollisesti jopa tunteja. Sairaanhoitajana työskentelevä nainen kertoi löytäneensä myös vaippoja ja vauvanruokaa. Poika oli myös hyvin puettu.

Kun ambulanssi saapui noutamaan vauvaa, kissa ei naisen mukaan ollut päästää pienokaista lähtemään vaan seurasi tätä huolestuneen oloisena ja koitti jopa hypätä ambulanssiin mukana. Kissa istuskeli ambulanssin lähdettyä tuntikausia kadulla kuin odottaen vauvaa takaisin, naapurit kertovat.

Lääkäreiden mukaan vauva on hyvässä kunnossa.

– Olemme saaneet paljon palautetta ja huolenpitoa talon asukkailta. He ovat tarjonneet apua, ruokaa ja leluja, paikallinen hoitaja kertoo. 

Ilmeisesti tiineenä oleva kissa on asunut kerrostalossa jo kolme vuotta ja talon asukkaat ruokkivat sitä ja pitävät siitä huolta. Poliisi etsii vauvan vanhempia.

(Radio Nova / Maria Rautio, BBC, Ruptly)

Kilpailut

Uusimmat