Tylysti tipittä jääneelle pitsakuskille on kerätty yli 30 000 dollaria netissä

19.01.2015 21:31 -

Pitsakuski kutsuttiin takaisin ostopaikalle rahastuksessa sattuneen pienen väärinkäsityksen vuoksi. Paikan päällä pitsakuski sai kuulla kunniansa ja joutui palauttamaan rapiat 7 dollaria. Nettikansa kuitenkin riensi kuskin apuun ja yhteisrahoitushanke onkin hieman lähtenyt lapasesta. 

Yhdysvaltalainen pitsakuski Jarrid Tansey vei normaaliin tapaansa pitsat eräälle työpaikalle, otti maksun vastaan ja lähti jatkamaan töitään. Työpaikalla kuitenkin huomattiin, että porukka oli maksanut reilut 7 dollaria ylimääräistä ja Tansey soitettiin takaisin.

Tansey oli luonnollisesti luullut reilun 7 dollarin olleen juomarahaa. Hän kuitenkin tuli palauttamaan rahat, mutta ihmetteli, miksi moisen summan vuoksi häntä juoksutetaan. Kun Tansey oli poistumassa, firman työntekijä huuteli vielä miehen perään törkeyksiä. Toinen työntekijä taas toivoi värikkäiden sanankäänteiden saattelemana Tanseylle potkuja.

Koko tilanne saatiin tallennettua videolle. Video levisi YouTubeen ja eräs erityisen myötätuntoinen nainen päätti perustaa Tanseylle oman yhteisrahoitushankkeen, jotta tämä saisi ansaitsemansa juomarahat. Juomarahahanke lähtikin reippaasti liikkeelle ja tähän mennessä Tanseylle on neljän vuorokauden aikana kerätty lähes 32 000 dollaria eli reilut 27 000 euroa ”tippinä”. 

Kuva: Shutterstock

(Mashable, Maria Rautio / Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat