Kultainen Venla -yleisön ennakkosuosikit ovat Duudsonit, Aki Palsanmäki ja Riku Rantala

13.01.2015 11:00 -

Vuoden 2014 parhaat televisio-ohjelmat ja niiden tekijät palkitaan perjantaina 16. tammikuuta loistokkaassa vuosittaisessa Kultainen Venla -gaalassa. Myös katsojat pääsivät valitsemaan suosikkiohjelmansa ja -esiintyjänsä. 

Yleisöäänestys on nyt päättynyt ja kolmen kärki selvillä. Voittajat julkistetaan suorassa gaalalähetyksessä MTV3-kanavalla 16.1. klo 20.05 alkaen.

Televisioakatemia ry:n jäsenet ovat valinneet Kultainen Venla -kilpailun finalistit. Myös eilen päättyneen yleisöäänestyksen finalistit ovat nyt selvillä.

Yleisön suosikit parhaaksi esiintyjäksi ovat Duudsonit, Aki Palsanmäki ja Riku Rantala.

Duudsonit on Jukka Hildénin, Jarppi Leppälän, HP Parviaisen ja Jarno Laasalan muodostama, Possestakin tuttu ryhmä.

Aki Palsanmäki on noussut julkisuuteen ohjelmasta Suomen huutokauppakeisari.

Riku Rantala tunnetaan mm. Docventures-dokumenttisarjasta. Parhaan ohjelman kategoriassa yleisön suosikeiksi nousivat Docventures, Posse ja Syke.

Voittajat vuoden 2014 parhaista tv-ohjelmista ja tekijöistä palkitaan Kultainen Venla-gaalassa perjantaina 16.1. Suomen Kansallisoopperassa. Kultainen Venla -gaalan juontaa Jenni Pääskysaari. Palkintoja saapuvat jakamaan mm. Anne Kukkohovi, Marko Bjurström, Maria Veitola, Elias Koskimies, Anu Sinisalo, Kristiina Halkola, Arman Alizad, Niina Lahtinen ja Pirjo Heikkilä.

Tilaisuus esitetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla klo 20.05 alkaen. Kultaisen Venlan nettilive välittää katsojille gaalan ennakkotunnelmia ja pukuloistoa klo 19.00-19.30 osoitteessa mtv.fi/viihde.

Lue lisää Kultainen Venla -gaalasta ja osallistu keskusteluun:

mtv.fi/kultainenvenla
kultainenvenla.fi
#KultainenVenla

(MTV, Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat