Novan juttu nimensä KISSiksi vaihtaneesta suomalaismiehestä huomioitiin maailmalla!

10.01.2015 20:53 -

KISS-yhtyettä fanittava tamperelaismies on toteutti todellisen kunnianosoituksen lempibändilleen ja vaihtoi toiseksi viralliseksi nimekseen Kissin. Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen kirjoittama juttu levisi myös Suomen rajojen ulkopuolelle ja siitä kirjoittivat musiikkimediat niin Yhdysvalloissa kuin Brasiliassakin. 

Kerroimme Novan nettisivuilla aiemmin tällä viikolla tamperelaisesta Tero Kiss Huikosta, joka on vei fanittamisen uudelle tasolle. Miehen toinen nimi nimittäin on virallisesti Kiss, legendaarisen maskibändin mukaan.

Samuli Väänäsen kirjoittama uutinen huomioitiin myös maailman suurimman raskaan rockin nettisivulla, jenkkiläisessä Blabbermouthissa. Aviisi kertoi aiheesta jutussaan "Man Who Had His Middle Name Legally Changed To KISS Doesn't Regret His Decision". Uutisesta kiinnostuttiin myös Brasiliassa, jossa Vandohalen.com-nettisivusto kirjoitti Terosta otsikolla "Fã muda nome legalmente e passa a se chamar KISS".

Idean nimen vaihtoon 40-vuotias Huikko sai alun perin jo 90-luvun alussa.

– Kaverit pitivät minulle testejä soittamalla sekunnin pätkiä Kissin kappaleista. Lopulta he kyllästyivät, kun useankin tunnin jälkeen tunnistin kaikki biisit. Joku sitten tokaisi, että ”jätkän toinen nimi on Kiss”. No ei ollut, mutta päätin tehdä asialle jotain. Vaihdoin nimeni kesäkuussa 1992 täytettyäni 18 vuotta, Hulkko kertoo. 

Lue koko juttu: Näin fanitetaan rokkibändiä kunnolla: Tamperelaismies on vaihtanut viralliseksi nimekseen KISS

Kilpailut

Uusimmat