Suomen surkein kuski jälleen haussa – ajotaidot entistä heikommat

04.01.2015 10:13 -

Pois alta risut ja männynkävyt, Suomen surkeimmat kuskit ovat jälleen täällä! Kuskimme saavat mäkilähdöt, taskuparkit, väistöliikkeet ja normaalit auton hallintaan liittyvät tehtävät näyttämään suunnattoman vaikeilta, jopa vaarallisilta.

Juuso Mäkilähteen luotsaama Suomen surkein kuski on täällä taas. Suositusta sarjasta alkaa tammikuun 19. päivänä jo kolmas tuotantokausi.

Kolmannen kauden kilpailijat ovat juontajan mukaan surkeudessaan täysin eri kaliiberia kuin aiemmilla kausilla nähdyt.

– Yleistaso on entistä huonompi, eli huonoja kuskeja Suomesta löytyy. Sinänsä on jopa pelottavaa, että joka vuosi mennään huonompaan suuntaan, Mäkilähde miettii.

Kuskien tasosta jotain kertoo sekin, että uudella kaudella yksi kisaajista joudutaan ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa poistamaan huonon ajotaidon takia.

Kilpailijoiden suorituksia arvioivat tuomarit ovat Mäkilähteen tapaan tuttuja edellisiltä kausilta: vanhempi konstaapeli Sari Nuolikoski, Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin asiantuntija Jussi Pohjonen sekä rallivalmentaja Tuomo Nikkola.

Hakijoita ohjelmaan oli tänäkin vuonna runsain mitoin, yhteensä melkein kolme sataa. Suomen surkeimman kuskin tittelistä kisaamaan valittiin 10 suhaajaa apukuskeineen. Joka jaksossa paras kuski karsiutuu ja näin jatketaan, kunnes jäljellä on vain yksi – Suomen surkein kuski.

#suomensurkeinkuski
mtv.fi/suomensurkeinkuski

Uusi kausi, uudet kuskit – Suomen surkein kuski alkaa 19.1. klo 20.05. Ohjelmaa seurataan maanantaisin kello 20.05 MTV3-kanavalla ja suoratoistona MTV Katsomossa.

(MTV, Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat