Kuinka meitä palvellaan – vuodenvaihteen muistio

31.12.2014 08:15 -

Vuodenvaihde tuo muutoksia kauppojen aukioloaikoihin, sekä joukkoliikenteen aikatauluihin.

Kaupat

Yleisesti kauppojen aukioloajat voivat poiketa uudenvuodenaattona (keskiviikko) normaalista arkipäivästä. Useimmat kaupat ovat avoinna klo 7-18.

Uudenvuodenpäivänä kaupat ovat pääsääntöisesti kiinni. Kioskit, pienet kaupat ja haja-asutusalueen kaupat voivat päättää itse aukioloajoistaan. Näiden lisäksi jotkin myymälät ovat saaneet poikkeusluvan aukioloon vuodenvaihteessa.

Alkot

Alkon myymälät ovat avoinna uudenvuodenaattona klo 9-18. Uudenvuodenpäivänä Alkot ovat kiinni. Myymälät palvelet jälleen 2.1.2015.

Postit

Postit sulkeutuvat uudenvuodenaattona klo 16, lukuun ottamatta Helsingin pääpostia, joka palvelee klo 18 saakka. Postit ovat kiinni uudenvuodenpäivänä.

Kauppojen ja muiden liikeyritysten yhteydessä sijaitsevat Postin myyntipisteet palvelevat uudenvuoden aikaan omien aukioloaikojensa mukaan.

Liikenne

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia vuodenvaihteessa. Osa vuoroista jää pyhinä kokonaan ajamatta. Lue lisää täältä

Kaukojunat kulkevat uudenvuoden aattona 31.12. pääosin lauantaiaikataulujen mukaisesti. Uudenvuodenpäivänä 1.1. on sunnuntailiikenne. Aikatauluissa on kuitenkin runsaasti poikkeuksia. Lue lisää täältä

Operaatio Lumihiutale auttaa tien päälle ongelmiin joutuneita valtakunnallisesti. Operaation aikana tiepalvelumiehet päivystävät tehostetusti ja valmistautuvat auttamaan tien päällä ongelmiin joutuneita. Lue lisää täältä

Ilotulitteet

Ilotulitteita saavat ampua vain täysi-ikäiset iltakuudesta kello kahteen yöllä.

Radio Nova

Radio Nova tarjoaa juonnettua ohjelmaa läpi vuodenvaihteen. MTV Uutiset kuuluvat tasatunnein. Lue lisää täältä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat