Emonsa hylkäämä pomppiva kili valloittaa kaikkien sydämet – katso video

27.12.2014 15:04 -

5-viikkoinen Benjamin-kili jäi äitinsä hylkäämäksi, mutta löysi uuden kodin englantilaisen Tom Horsfieldin luota. Puutarha-alan yritystä pyörittävä mies kertoo kilinsä olevan varsinainen hitti asiakkaiden keskuudessa.  

Pienen Benjaminin emo ei pystynyt pitämään huolta kahdesta kilistään ja hylkäsi toisen. Hylätty Benji kuitenkin löysi huolehtivan vara-emon puutarha-alan yrittäjä Tom Horsfieldista, jonka kotona Benjamin nykyisin asustelee. Viisiviikkoinen kili on Tomin mukaan varsin huomionkipeä asiakkaiden keskuudessa.

– Hän tykkää muun muassa nakerrella ihmisten kengännauhoja ja asiakkaat rakastavat häntä, ja hänellä on todella miellyttävä luonne, Horsfield hymyilee.

Kovin kauaa Benji ei asiakkaita Englannin Yorkshiressa sijaitsevassa turistikohteessa viihdytä. Parin kuukauden päästä isoksi varttunut kili siirtyy läheiselle maatilalle lajitovereidensa pariin. 

 

Julkaisu käyttäjältä BBC Look North (Yorkshire).

BBC:n Yorkshiren aluetoimituksen Facebookissa julkaisema video on viikon aikana tavoittanut huimat 28 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. 

 

Julkaisu käyttäjältä BBC Look North (Yorkshire).

Kuva: Kuvakaappaus videolta

(Radio Nova, BBC Look North)

Kilpailut

Uusimmat