10 sykähdyttävintä YouTube-ilmiötä vuodelta 2014 #8: Katso ylös älyluurista ja ala elää

24.12.2014 21:01 -

Radio Nova listaa joulukuun päätteeksi kymmenen päivän ajan vuoden 2014 kovimpia, sykähdyttävimpiä ja katsotuimpia YouTube-ilmiöitä. Vuoden kahdeksanneksi kovimmassa videossa kehotetaan irtautumaan sosiaalisen median ikeestä ja elämään todellisessa maailmassa. 

– Minulla on 422 kaveria, mutta silti tunnen oloni yksinäiseksi. Sosiaalinen media on kaikkea muuta kuin sosiaalinen. Kun avaamme tietokoneen, suljemme ovemme, alkaa Gary Turkin Look Up -video.

Kenties hieman paradoksaalisesti Look Up -videosta tuli yksi vuoden jaetuimmista videoista sosiaalisessa mediassa. Huhtikuussa julkaistun videon on nähnyt tähän mennessä lähes 50 miljoonaa ihmistä.

Koskettavan tekstin höysteeksi Turkin videolla nähdään näyteltyjä tilanteita siitä, miten luuriin tuijottelun vuoksi voi missata elämän tärkeimpiä asioita. Kuten elämänsä rakkauden.

– En halua, että ihmiset lopettaisivat sosiaalisen median tai älypuhelinten käytön. Pitää kuitenkin muistaa kohtuus kaikessa. Pitää muistaa olla hereillä, elossa ja elää todellista elämää hetkessä. Sen sijaan, että eläisi sitä ruudun läpi, Turk muistuttaa. 

Kuva: Kuvakaappaus YouTubesta

(YouTube, Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat