Tässäkö kaikkien aikojen paras tippi? Asiakkaat antoivat tarjoilijalle uuden auton romun tilalle

19.12.2014 14:02 -

Missourilaisen tarjoilijan Cindi Gradyn auto oli parhaat päivänsä nähnyt. Kun Cindin asiakkaat tajusivat tarjoilijansa ajavan mokomalla rakkineella, antoivat he tälle kaikkien aikojen tipin.

Missourilaisessa Cracker Barrel -ravintolassa säännöllisesti ruokaileva pariskunta oli hämmästellyt ravintolan parkkipaikalla kököttävää autonromua. Kun he tajusivat hylätyksi luulleensa auton kuuluvankin tarjoilijalleen Cindi Gradylle, päättivät he tehdä asialle jotain. Kiitospäivän jälkeisenä lauantaina pariskunta yllätti tarjoilijan perinpohjaisesti ja toivat tälle uuden auton.

– Luulin olevani pahassa pulassa, kun esimieheni pyysi minua juttusille. Sen sijaan, että hän veisi minut toimistoonsa, hän veikin minut parkkipaikalle. Pelkäsin pahinta, Cindi kertoo Huffington Post -lehdelle.

Cindi Grady ei ollut uskoa silmiään nähdessään parkkipaikalla vuosimallia 2008 olevan Fordin, jonka päällä oli suuri punainen rusetti. Uusi auto oli samalla paras joululahja Gradyn mielestä.

– Tämä palautti uskoni ihmisiin. Maailmassa on paljon hyviä ihmisiä, etkä välttämättä edes tunne heitä, liikuttunut Grady kertoo. 

Koko tarinan voi katsoa alta!

Kuva: YouTube

(Wimp, Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat