Koskettava päivitys rattijuopumuksen seuraamuksista leviää somessa: Oo kiltti, älä tee sitä

16.12.2014 14:02 -

Simon kolarissa viikonloppuna menehtyneiden lähisukulainen kirjoitti Facebookiin koskettavan, kaikille rattijuopoille osoitetun kirjeen maanantaina. Kirjoitusta on jaettu jo yli 10 000 kertaa vuorokauden aikana.

Jos juot, älä aja. Tästä ehdottomasta ohjenuorasta haluaa muistuttaa myös enonsa ja tämän vaimon menettänyt Tara Eva, jonka koskettava Facebook-päivitys saa kyyneleet nousemaan silmiin. Päivitys on liikuttanut jo tuhansia ja sitä on jaettu vuorokaudessa yli 11 000 kertaa.

//

Julkaisu käyttäjältä Tara Eva.

"Seuraavan kerran, kun susta tuntuu muutaman bissen jälkeen, ettei huvita laittaa rahaa taksiin, koska oot ihan ajokunnossa, niin mä toivon että sä unohdat sen "ylimääräsen" rahanmenon ja muistat tän.

Mulla ei oo enää enoa, ei enon vaimoa, joita mä rakastin syvästi. Ne oli kilttejä, hyviä ihmisiä. Mun äidillä ei oo enää veljeä. Mun mummolla ei oo enää lasta. Mun serkulla ei oo enää isää eikä äitiä, sen pieni poika melkeen kuoli myös.

Sillä lapsella ei oo enää mummia ja pappaa, kun se makaa sairaalassa niin järkyttyneenä ettei osaa puhua, tai käsittää.
Simossa tapahtunut murskasi perheitä, sydämiä, elämiä.

Älä tee sitä. Aina löytyy bussi, kaveri tai taksi. Kävele jos et muuta keksi. Oo kiltti."

Jos et ole varma, oletko ajokunnossa, todennäköisesti et ole. Tee varoiksi esimerkiksi alkoholilaskuri (HUOM! Tulokset vain suuntaa antavia!) tai käy mieluummin puhalluttamassa itsesi ennen ajamista lähimmällä poliisiasemalla tai poliisipartion kohdatessasi.

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Facebook, MTV)

Kilpailut

Uusimmat