Ensimmäisestä rundista 30 vuotta: Madonna suunnittelee massiivista maailmankiertuetta ensi vuodelle?

15.12.2014 09:10 -

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun popin kuningattareksi tituleerattu Madonna teki uransa ensimmäisen kiertueen (Virgin Tour 1985).Mirror-lehden mukaan juhlavuosi on Madonnalle merkityksellinen, joten laulaja suunnittelee ikumuistoista maailmankiertuetta vuodelle 2015. Kyseinen kiertue on samalla Madonnan uran kymmenes.

Popparin edellinen MDNA-kiertue (2012) esitettiin peräti 88 kertaa ympäri maailmaa. 56-vuotias laulaja tiedostaa tulevan kiertueen paineet ja odotukset. Madonna on valmis venymään yli rajojensa ja näyttämään jälleen kerran uudistuneen itsensä koko maailmalle.

"Uusi kiertue näyttää hänestä puolia, joita kukaan ei ole ennen nähnyt", lähteet kertovat Mirror-lehdelle.Ennen maailmankiertuetta Madonna viimeistelee uutuusalbuminsa valmiiksi. Poppari haluaa epätoivoisesti julkaista seuraavaksi menestyslevyn, joten tähti on palkannut musiikkialan kuumimmat nimet työskentelemään kanssaan. Tällaisia ovat muun muuassa OneRepublic -yhtyeestä tuttu Ryan Tedder, sekä ruotsalainen konevelho Avicii.

Kuvat: Shutterstock

(Radio Nova, Mirror)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat