Partaan kiinnitettävistä joulukoristeista tuli hitti: Ensimmäinen erä loppui jo varastosta

11.12.2014 17:03 -

Kukaan ei ole varmasti onnistunut välttämään viime aikoina termiä metsuriseksuaali. Nyt heille kaikille on kehitelty jouluinen uutuustuote: partaan kiinnitettävät joulupallot! 

Lontoolainen mediatoimisto lanseerasi jouluksi varsinaisen hittituotteen. Partaan kiinnitettävät joulukilluttimet näyttävät hauskoilta, mutta tekevät myös hyvää. Ostamalla paketillisen partakoristeita, tukee samalla melanooman vastaista taistelua.

The Grey Londonin suunnittelijat osuivat koristeillaan hyvään saumaan, kun parrankasvatuksesta on tullut varsinainen trendi. Ensimmäinen erä koristeklipsuja onkin jo myyty loppuun, mutta lisäerä on tulossa. Koristeista saadut tuotot menevät Beard Season -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka lanseerasi joulukuun parrankasvatuskuukaudeksi. Beard Season on siis vähän kuin Movember-viiksienkasvatuskuukausi marraskuussa, mutta parralle.  

Partakilluttimet myydään 14 kappaleen paketeissa, jotka maksavat seitsemän puntaa, eli noin yhdeksän euroa. Beard Baublesin nettisivuilla kerrotaan, että tuotetta pitäisi tulla lisää varastoon torstaina 11. joulukuuta. 

Kuva: Beard Baubles

(Radio Nova, Daily Mail)

Kilpailut

Uusimmat