Stressitasot kaakossa? Kokeile virtuaalista kissanpentuterapiaa!

06.12.2014 10:00 -

Paukkuvatko deadlinet? Tuliko eteesi hankala ero? Ota hyvä asento, sulje silmäsi, hengitä syvään ja kuuntele kissanpennun onnellista kehräystä. Koska kaikilla ei ole mahdollisuutta telmiä suloisten kissanpentujen kanssa, avuksi voi olla myös tämä miljoonien näkemä suloinen YouTube-video. 

Mikä voisi olla ihanampi tapa lieventää stressiä kuin paijata ja leikkiä suloisten kissanpentujen kanssa? Kissatarvikeyritys Purina ja Soul Pancake -mediatoimisto väittävät uudella, Tidy-kissanhiekkaa mainostavalla videollaan kissanpentujen toimivan myös terapeuttisena stressinlieventäjänä.

Videolla stressistä kärsivät henkilöt kutsutaan asettumaan lasiseen laatikkoon ja aloittamaan terapiasession hengittämällä syvään ja sulkemalla silmät. Henkilöiden ilahdukseksi kaappiin päästetään vapaaksi lauma leikkisiä kissanpentuja. Vähän erilainen terapiasessio!

Koska kaikilla ei ole mahdollisuutta telmiä kissanpentujen kanssa aina stressitasojen paukkuessa katonrajan tuntumassa, on Tidy kehitellyt myös virtuaalisen #KittenTherapyn. Voisi tosin veikata, että kissaterapiavideot kasvattaisivat enemmän adoptoitavien kissojen määrää kuin kissanhiekkamyyntiä.

(YouTube, Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat