Nickelbackin Chad Kroeger Radio Novalle: Ennen Avrilia en halunnut naimisiin

23.11.2014 14:30 -

Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänänen tapasi Uuden No Fixed Address -albuminsa juuri julkaisseen kanadalaisbändin kaksikon Tukholmassa. Kohtaamisessa puhuttiin muustakin kuin musiikista.

Yhtyeen keulakuva, 40-vuotias vokalisti Chad Kroeger otti oma-aloitteisesti esiin avioliittonsa maannaisensa, kymmenen vuotta nuoremman Avril Lavignen kanssa.

Pari tapasi työn merkeissä vuonna 2012 ja kihlautui vain muutaman kuukauden tuttavuuden jälkeen. Häitä vietettiin Ranskassa kesällä 2013. Viihdemedia on kirjoittanut parin olevan aviokriisissä, ja ehkä siksi Kroeger otti esille liittonsa Väänäsen kysyessä, onko laulaja-kitaristi koskaan elämässään joutunut pyörtämään päätöksiään.

– En koskaan halunnut naimisiin, mutta sitten suhde Avrilin kanssa muuttui vakavammaksi. Olin ollut aiemminkin kyllä kihloissa, mutta siinä suhteessa ei kaikki ollut aivan kohdallaan. Tajusin aika nopeasti, että olin kiirehtinyt asioita liikaa. Mutta Avrilin kanssa halusin edetä alttarille. Halusin kokeilla, halusin nähdä, millaista naimisissa olo on.

– Kaikkihan pelottaa, ennen kuin itse kokeilee, sanoi vieressä istuva kitaristi Ryan Peake, ja nauroi.

– Hyppäsin kielekkeeltä ja se on ollut hauskaa. Naimisissa oleminen on hauskaa. Avioliittohan on useimpien naisten unelma – useimmille miehille se on vain yksi mahdollisuus.

Keltaisen lehdistön pahat kielet ovat spekuloineet välien viilenneen, sillä kaksikon musiikillinen yhteistyö on ohi. Kroeger oli mukana tekemässä Lavignen viimeisintä albumia.

Viihdelehdistö on perustanut avioerouutisensa muun muassa nimettömiin lähipiirin lähteisiin ja siihen, että Avril on esiintynyt julkisuudessa ilman vihkisormusta.

Lavigne on ollut aviossa aikaisemminkin. Laulajatar avioitui Sum 41-yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa vain 19-vuotiaana. Pari erosi vuonna 2009 kolmen avioliitovuoden jälkeen.

Lue lisää aiheesta:

Nickelback hehkuttaa Helsinkiä hurjana: ”Mahtava kaupunki, mahtavia ihmisiä, paljon rakkautta”

(Radio Nova)

Kuva: Shutterstock

Kilpailut

Uusimmat