Aku Hirviniemi löysi beduiinileiristä vuosisadan bileet: Meno kuin Herculeksessa

05.11.2014 19:13 -

MTV:n Aku ja 7 ihmettä -sarja vie näyttelijä Aku Hirviniemen maailman kiehtovimpiin kolkkiin. Tänään keskiviikkona nähtävässä jaksossa koomikko seikkailee Jordaniassa ja pääsi tutustumaan muun muassa beduiinileirin villiin menoon.

Aku ja 7 ihmettä -ohjelman luotsi Aku Hirviniemi lähtee tämäniltaisessa jaksossa Jordaniaan tutustumaan Petran kadonneeseen kaupunkiin. Vaikka Hirviniemi omien sanojensa mukaan lähtikin etsimään Petrasta Indiana Jonesin tapaan Graalin maljaa ja ikuista elämää, löysikin hän jotain aivan muuta.

– Löysin beduiinileiristä vuosisadan bileet keskeltä aavikkoa. Sitä meininkiä voisi verrata ruotsinlaivaan! Uskontonsa takia paikalliset ovat tosi tarkkoja alkoholin suhteen, mutta kun aurinko laskee ja allah ei ole näkemässä, pullot otetaan pöydille, Hirviniemi kuvailee.

Vaikka bileissä soi länsimäinen musiikki ja valot vilkkuvat, naiset istuivat Hirviniemen mukaan kiltisti pöydissä miesten tanssiessa keskenään ja lääppiessä toisiaan.

– Ohjelmassa on pätkä, jossa tanssin karvaisten mursuviiksisten miesten kanssa. Se oli kuin olisin ollut homobaari Herculeksen tanssilattialla. Tai siis mitä olen kuullut, mitä siellä tapahtuu, Hirviniemi täsmentää naureskellen.

Hirviniemeä luonnollisesti kiinnosti, miten paikalliset nuoret miehet harjoittelevat seksuaalista kanssakäymistä, kun naisia ei näy mailla tai halmeilla.

– Kysyin paikalliselta oppaaltani Abdullahilta kauniisti muotoillen, että ”do they f*** animals or other boys?” johon hän vastasi ”No, no! Well Aku, maybe sometimes”. Veikkaan, että kun aurinko laskee, siellä tapahtuu pahoja asioita kun allah ei näe, Hirviniemi aprikoi.

Kuuntele haastattelu alta!

Aku ja 7 ihmettä vie katsojan muun muassa Taj Mahaliin, Rio de Janeiron Kristus-patsaalle, Halonginlahteen, Machu Picchuun ja Kiinan muurille. Seitsemän maata, seitsemän ihmettä, seitsemän erilaista kulttuuria ja luvassa on ainakin seitsemän vatsatautia, selkkausta ja huvittavaa tilannetta.

Aku ja 7 ihmettä keskiviikkoisin klo 21.00 alkaen MTV3-kanavalla .Jaksot katsovissa myös Katsomossa

(Radio Nova, MTV)

Kilpailut

Uusimmat