Tätä kuittia ei voi lukea hymyttä: Mies palautti ostoksensa kenties universumin parhaimmalla selityksellä

05.11.2014 11:16 -

Sosiaalisen median kuningas ja entinen Star Trek -tähti George Takei julkaisi Facebook-sivuillaan erityisen hauskan kuitin. Jokainen raskaana olevan naisen kumppani tietää varmasti, mistä on kyse. 

Näyttelijä George Takein lähes 8 miljoonaa Facebook-seuraajaa saivat naureskella näyttelijän päivitykselle hieman epätavallisesta tuotepalautuskuitista. Kuitista hauskan tekee miehen selitys, miksi tämä haluaa tuotteet palauttaa. Syyn ymmärtää ainakin jokainen joskus raskaana olevan naisen kumppanina ollut. 

– Törsäsin liikaa rahaa. Raskaana oleva vaimo otti kilarit, mies perustelee kuittiin. 

//

Post by George Takei.

Kuvaa on jaettu yli 5 000 kertaa ja siitä on tykätty yli 50 000 kertaa. Tilanne selvästi siis koskettaa monia. 

Päivityksen kommenttiosiosta löytyy myös kuitin kirjoittajaksi ilmoittautunut mies sekä myös tämän vaimo. 

– George, tämä oli alun perin minun päivitykseni ja kyseessä on aviomieheni. Olin ertittäin raskaana ja hän lähti shoppailemaan, mutta osti kamaa vain itselleen... Hän päätteli, että on parempi palauttaa tuotteet kuin kohdata raivoni, vaimo Heather White Bennet kommentoi. 

Mies Chris Bennett kertoo tilanteen olleen hivenen nolo, joten hän kuittasi sen huumorilla. Pariskunnan lapsi on tällä hetkellä neljän kuukauden ikäinen ja pariskunta on ilmeisesti edelleen väleissä. Oletettavasti mies sai palautettua niin tuotteet että rauhan maan päälle.  

Mikä on erikoisinta, josta olet raskaana suutahtanut tai miten olet joutunut hyvittelemään tekosiasi raskaana olevalle kumppanillesi? Kommentoi alle!

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Facebook) 

Kilpailut

Uusimmat