Arttu Wiskari, Pete Parkkonen ja kumppanit esiintyvät Karjala-turnauksessa

16.10.2014 08:00 -

Karjala-turnaus järjestetään 6.-9. marraskuuta Helsingin Hartwall Arenalla. Erätauoilla lätkäkansaa viihdyttävät Wiskarin ja Parkkosen lisäksi myös Jonne Aaron ja Roope Salminen & Koirat. Turnauksessa tullaan kuulemaan ja näkemään myös uusi Leijonien introbiisi.

Karjala-turnaus järjestetään 6.-9. marraskuuta Helsingin Hartwall Arenalla. Kolmen turnauspäivän aikana kaukalossa pelataan viisi tiukkaa ottelua Suomen, Ruotsin, Venäjän ja Tshekin maajoukkueiden kesken ja lisäksi perjantaina Hyväntekeväisyysottelu, jossa vuoden -95 maailmanmestarit tekevät paluun yleisön eteen.

Karjala-turnaus huipentuu tuttuun tapaan isänpäivän Suomi-Ruotsi-otteluun.

Huipputason kiekkoviihteen lisäksi Karjala-turnauksessa tapahtuu myös katsomon puolella. Suomen otteluiden erätauoilla nähdään mielenkiintoisia esiintymisiä, kun maamme eturivin artistit nousevat lavalle.

Ensimmäisessä pelissä torstaina yleisölle esiintyy Jonne Aaron, perjantaina hyväntekeväisyysottelun alkushow'ssa nähdään Pete Parkkonen, lauantaina viihteestä vastaa Roope Salminen & Koirat ja sunnuntain ottelussa mikin takana on Arttu Wiskari.

Ennen matseja kuullaan tuttuun tapaan Maamme-laulu, joita esittämään saapuvat tänä vuonna muun muassa Kalle Lindroth sekä Kuningasidean VäinöVäinö.

Karjala-turnauksessa tullaan kuulemaan ja näkemään myös uusi Leijonien introbiisi ja sisääntulo-show ennen otteluiden alkua.

Otteluohjelma:

To 6.11.

klo 18.30 FIN-CZE

Pe 7.11.            

klo 18.00 95´Maailmanmestarit – Ruotsi Legendat -hyväntekeväisyystapahtuma feat. Pietarinkadun Oilers

La 8.11.             

klo 12.00 CZE-SWE

klo 16.00 RUS-FIN

Su 9.11.             

klo 12.00 RUS-CZE

klo 16.00 FIN-SWE

MTV näyttää ottelut suorana MTV Max -kanavalla ja Katsomossa.

 

(Radio Nova)

Kuva. Shutterstock

Kilpailut

Uusimmat