Musiikkiohjelma We Want More saa oman kokoelma-albuminsa

11.10.2014 14:06 -

Ylen musiikkiohjelma We Want More saa jatkoa kokoelma-albumin myötä 7. marraskuuta. Modernin ilmeen ovat saaneet Don Huonojen, Miljoonasateen, Neon 2:n, Mascaran ja Kwanin hitit.

Miljoonasateen uusi Tarpeelliset valheet ja Neon 2:n Kaunis julkaistiin digitaalisesti perjantaina 10. lokakuuta.

Don Huonojen uutuusbiisi Salaisuus, Mascaran Tänään, tässä ja nyt sekä Kwanin One Last Time ilmestyvät puolestaan 17.lokakuuta.

Vanhojen suosikkiyhtyeiden uudet biisit ovat syntyneet ohjelman myötä ja vanhat kappaleet ovat saanet uudet vaatteet tämän päivän suosikkiartistien taustajoukkojen voimin.

Tältä näytti ja kuulosti Don Huonot vuonna 1997.

Donkkareiden biisien tuottajana on Haloo Helsingin ja Anna Abreun rinnalta. Mascaran kanssa työskentelivät sekä Jaakko Salovaara (JS16) että DJPP (Stig). Kwanin biisien takana ovat bändiä alusta saakka tuottaneet Pauli Rantasalmi (Rasmus) ja Antti Eräkangas.

Miljoonasateen kappaleet on tuottanut levylle Arto Tuunela Pariisin Keväästä. Neon 2:n kappaleiden tuotannosta on vastannut Robinin ja Jannika B:n kanssa työskennellyt Jonas Olsson.

We Want More –ohjelma esitetään TV2:lla lauantaisin klo 19.10. Kausi huipentuu 8. marraskuuta Espoon Barona Areenalla järjestettävään suureen tv-konserttiin.

(Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat