Nopsajalan Nova Stage -keikalla koettiin yllätyksiä – katso keikka kokonaisuudessaan

01.10.2014 10:10 -

Nopsajalka ja Erin esiintyivät Nova Stagella tiistaina 23. syyskuuta.  

Nopsajalka tarjosi huikean livekeikan yhdessä Erinin kanssa Nova Stagella. Musatoimittaja Samuli Väänänen hehkutti, että meininki oli kuin Santanan keikalla sähkökitaran ja hammondien pauhatessa!

Keikalla koettiin iloinen yllätys, kun Nopsajalka palkittiin Sony Music -levy-yhtiön puolesta kultaa myyneestä Lupaan olla -hitistä.

Katso keikka kokonaisuudessaan.

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen reggaen ja rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni. Nopsajalka julkaisee vuonna 2014 kolmen sooloalbuminsa jatkoksi kaksi uutta albumia. Päivitetty Nopsajalka-soundi tuo reggaen ja hiphopin sekaan entistä vahvempia vaikutteita R&B:sta ja soulista.

- Kyllästyin hieman reggae-artistin leimaan ja aloin kaivata lisää taiteellista liikkumavaraa. Siirtyminen väljemmille vesille oli luonteva, sillä viime vuosina olen kuunnellut reggaen sijaan enemmänkin 80- ja 90-lukujen funkya popia, kuten Madonnaa, David Bowieta ja Princeä sekä uutta R&B:tä, kuten The Weekndiä ja Frank Oceania.

Yksi uuden Nopsajalka-materiaalin kantavista elementeistä on entistä vahvempi tarinankerronta.

- Uusien kappaleiden lyriikat pyörivät rakkauden ja erotiikan teemojen ympärillä. Itsensä korostaminen ei enää tuntunut kovin luontevalta, vaan herkemmät aiheet kuten yhdessäolo ja ihmisyys puhuttelivat enemmän. Sanoitusten fokus on nuorissa aikuisissa, jotka elävät kasvavassa metropolissa. Ehkä sanoituksellisesti voi puhua jonkinlaisesta aikuistumisesta ja vakavoitumisesta, kuvailee Nopsajalka.

Nova Stage

Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen isännöimä Nova Stage on Radio Novan reilu vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut yli 100 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta.

Vuoden 2014 Radio Gaalassa kunniamaininnan saanut Nova Stage kasvattaa jatkuvasti yleisöä tarjoten ainutlaatuisia live-elämyksiä radion lisäksi myös verkossa ja mobiilissa. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja Radio Novan Youtube-kanavalta, nettisivulta, sekä Katsomo.fi-sivustolta.

Kilpailut

Uusimmat