Paleface: Tämä popparin homma on eräällä tavalla vähän epäkiitollista

17.09.2014 18:52 -

Karri Miettinen vieraili Konttorissa Sari Seppälän vieraana Liikkujan viikon kunniaksi.

Keskustelua riitti tietysti liikkumisesta, mutta myös otsikoihin nousseesta Tapani Kansasta. Iskelmälaulajan konserttikiertue jouduttiin nimittäin perumaan vähäisen lipunmyynnin takia. Miten suomiräppäri myy stadionin hetkessä loppuun mutta Tapani Kansan kiertue ei?

– Kiertueen markkinointiporukka saa katsoa peiliin. Onhan Tapsa pitkän linjan konkari, varmaan 3000 keikkaa vyön alla, ellei jopa enemminkin. Näihin vaikuttaa monenlaiset asiat. Jaren kanssa olemme puhuneet ja hän itse sanoi hauskasti, että jonkinlainen joukkoharha on käynnissä, kun isoja keikkoja suunniteltiin. Monet eri asiat ohjaavat ihmisten käyttäytymistä tuolla tavalla, kuten mitkä asiat ovat ovat hottia ja coolia, Paleface pohtii.

– Siinä on sellainen lumipalloefekti. Esimerkiksi kun Kasmir pääsee ihmisten tietoisuuteen, niin sitten kaikki julkisuudessa toimivat toimijat nostavat samaa henkilöä. Kun joku tyyppi palkitaan jostain teosta tai levystä, niin sen jälkeen ikään kuin kaikki palkinnot satelee sille samalle tyypille. Mutta niin se tämä meidän yhteiskunta ja popmaailma on vain rakennettu. Siellä on pieni joukko kerrallaan.

– Tämä popparin homma on eräällä tavalla vähän epäkiitollista, saa vääntää.  Mutta sitten kun se natsaa, niin se natsaa isosti. Se on vähän skitsofrenista, Miettinen summaa.

Kilpailut

Uusimmat