Kaikkien aikojen surkeimmat heavy-levyt on valittu – katso lista!

15.09.2014 14:15 -

Yahoo-sivu listasi 10 kaikkien aikojen huonointa heavy-albumia.

Yahoo-sivun listauksen lähtökohtana oli se, että kyseisen levyn tehneen artistin täytyy olla jollain tasolla tunnettu, mikä toki on ymmärrettävä kriteeri.

Suoranaisia yllätyksiä lista ei tarjoa, sillä suurin osa levyistä on jo joutunut kritiikin kohteeksi aiemmin. Joskin mukana on muun muassa Metallican, KISSin, Mötley Crüen ja Ozzy Osbournen pitkäsoitot, jotka ovat keränneet myös suitsutusta. Noh, makuja on monia.

Esimerkiksi Ozzy Osbournen vuonna 1983 julkaistun Bark At The Moon -albumin surkeutta perustellaan seuraavasti:

"Heavy metalliin kuuluu muutama sääntö, joita on noudatettava. Ensimmäinen niistä on, EROTA KOSKETINSOITTAJA. Anna hänen liittyä johonkin progressiiviseen rock- tai pop-yhtyeeseen. 1980-luvulla saatoit päätellä heavy-levyn hirveyden siitä, miten paljon mukana oli kornia syntetisaattoria.

Ehkä Ozzyn suhteen on annettava hieman armoa, sillä hän oli menettänyt kitaristinsa Randy Rhoadsin. Aina kun on epäilys siitä, mitä kannattaisi tehdä, kannattaa kysyä itseltään: ”Mitä Lemmy tekisi?” (Vastaus: Lemmy antaisi kosketinsoittajalle kenkää).

Iron Maidenin Fear Of The Dark -levyä vuorostaan taivastellaan muun muassa toteamalla, että ”pimeää pelkäävästä heavy-yhtyeestä pitäisi olla huolissaan. Vai pitävätkö he kuuntelijoita 3-vuotiaina?”.

Kaikkien aikojen huonoimpien heavy-albumien lista näyttää tältä:

KISS: Music From ”The Elder”

Def Leppard: Slang

Mötley Crüe: Mötley Crüe

Black Sabbath: Never Say Die

Raven: The Pack Is Back

Iron Maiden: Fear Of The Dark

Twisted Sister: Come Out And Play

Ozzy Osbourne: Bark At The Moon

Guns N’ Roses: Chinese Democracy

Metallica: Load, Reload, St.Anger

Katso listaus perusteluineen täältä (Yahoo)

(Radio Nova, Yahoo)

Kilpailut

Uusimmat