Jenkkien listaykkönen Charli XCX hehkuttelee Suomea

12.09.2014 16:15 -

Eilen Helsingissä pidetyssä MTV Push -tapahtumassa esiintynyt Charli XCX kertasi Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa aiempia Suomen-visiittejään.

Boom Clap -hitillään äskettäin Jenkkien Billboardin ykköseksi kivunnut Charli XCX vieraili Suomessa ensimmäistä kertaa viime vuonna, kun laulaja toimi Tavastia-klubilla esiintyneen Ellie Gouldingin lämppärinä ja heitti myös muutama kuukausi myöhemmin keikan Ruisrockissa.

- Ruisrock oli tosi cool homma, kiersin silloin vielä ensimmäisen levyni tiimoilta. En tiennyt mitä odottaa, mutta yleisö oli tosi upeaa. Olin innoissani keikan jälkeen. Samoin myös Ellien lämmittelijänä toimiminen oli tosi siisti kokemus.

- Saavun Helsinkiin uudelleen ensi keväänä Katy Perryn lämppärinä ja se tulee olemaan huikea juttu.

Piakkoin uuden Sucker-albuminsa julkaiseva 22-vuotias Charli XCX on maininnut pitävänsä ajatusta pop-tähtenä olemisesta vieraana ja hieman epämieluisana.

- Se tuntuu oudolta. Yritän olla ajattelematta tähteyttä ja olla sellaisten ihmisten kanssa joihin luotan. Jos voin muuttaa ihmisten mielikuvaa pop-tähdistä, olen tyytyväinen. Mielestäni pop-tähdet ovat nimittäin usein tylsiä ja suoraan sanottuna turhan ilkeitä. Haluan olla mukava ihmisille.

Katso haastattelu alta:

Katso Boom Clap -musiikkivideo alta:

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat