Il Divo saapuu Suomeen Queen-musikaalitähden kanssa

19.08.2014 15:28 -

Klassista ja poppia sekoittava Il Divo tuo swyyskuussa Suomeen mukanaan Mazz Murrayn Lontoon Queen-musikaalista We Will Rock You.

Il Divon Euroopan kiertueen yllätysvieras on We Will Rock You -tähti Mazz Murray.

Mazz Murray on esittänyt Killer Queenin roolia musikaalissa seitsemän vuoden ajan. Nyt hän saa tulkittavakseen tunnetuimpia Broadway-klassikoita.

– On mahtavaa nousta Il Divon kanssa näyttämölle A Musical Affair -kiertueella. Kun on työskennellyt musiikkiteatterin parissa lapsuudesta asti, on kunnia päästä tulkitsemaan maailman rakastetuimpia musikaalisävelmiä osana tätä huikeaa esitystä, kommentoi Murray.

10-vuotias klassisen musiikin ja kevyen popin raja-aitoja sekoittanut Il Divo on myynyt uransa aikana yli 26 miljoonaa albumia ja saavuttanut yli 50 listaykkössijaa.

Il Divon vakiomiehistöön kuuluvat sveitsiläistenori Urs Buhler, espanjalaisbaritoni Carlos Marin, ranskalaislaulaja Sébastien Izambard ja amerikkalaistenori David Miller.

Il Divo – A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live 9.9.2014 Turun HK Areenalla ja 10.9.2014 Helsingin Hartwall Areenalla. 

Katso tunnelmat kiertueen julkistuksesta New Yorkista!

(Radio Nova)

Kuva: Live Nation

Kilpailut

Uusimmat