Tältä kuulostaa Kasmirin uusi sinkku: Tämä on oodi kaikille naisille

09.07.2014 14:35 -

Kasmir valmistelee parhaillaan albumiaan julkaisuun syyskuussa yhdessä tuottajien Jonas W Karlssonin ja Hank Solon kanssa. Uusi sinkku WOWWOWWOW julkaistaan nyt perjantaina 11.7.

Kasmirin eka sinkku Vadelmavene julkaistiin 4.4. Biisi on kevään mittaan osoittanut tenhonsa, noussut listaykköseksi ja on tällä viikolla radioiden soitetuin kappale! Kasmir sai sinkusta jo kultalevyn, biisiä on kuunneltu Spotifyssa yli kolme miljoonaa kertaa ja sen on ollut useamman viikon Spotifyn kuunnelluin kappale.

Artisti itse on suosiostaan häkeltynyt.

– Elämä on kyllä aika rajusti muuttunut sitten huhtikuun. Ihmiset tunnistaa kadulla ja biisi soi kaikkialla. Aiheuttaen välillä jopa vähän kiusallisiakin hetkiä :D Silti en vaihtais mitään. Ollaan kuljettu vasta tosi lyhyt matka, mutta hommat on lähteny isosti käyntiin. Oon siitä teille kiitollisempi ku osaatte edes arvata. Toivottavasti pysytte mukana. Mulla on sellanen fiilis, että kimpassa pystytään saavuttaan mitä vaan!

Kasmir valmistelee parhaillaan albumiaan julkaisuun syyskuussa yhdessä tuottajien Jonas W Karlssonin ja Hank Solon kanssa. Uusi sinkku WOWWOWWOW julkaistaan nyt perjantaina 11.7. Spotifyhin ja radiosoittoon kappale toimitetaan torstaina 10.7. WOWWOWWOW on ylistyslaulu naisille ja sen perjantaina julkaistavalla videolla hehkuu kesäinen romantiikka Hangon merellisissä maisemissa. WOWWOWWOW-videon on ohjannut Jasu Siitarinen ja se on tehty, kuten Vadelmavene-videokin 1.8. ensi-iltansa saavan Kesäkaverit –elokuvan yhteistyössä.

– Biisi on hauskalla tarinalla maustettu oodi kaikille naisille. Olin kirjoittanut tähän kertosäkeeseen varmaan kolme eri tekstiä, mutta se yksinkertaisin ja viimeisin jonka kirjoitin, jäi. Aina kun sut nään meen WOWWOWWOW ja loppu on historiaa, kuvailee Kasmir.

Studiohommien lisäksi Kasmiria nähdään myös keikoilla. Äskettäisellä Summer Up –festarilla Kasmir esiintyi peräti neljässä yhteydessä, omalla keikalla, Heavyweight dj-kokoonpanon solistina sekä Sannin ja Asteen kanssa.

Tänään Kasmir lämmittelee Robinia Helsingin Olympiastadionilla Pop Showssa.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat