Enrique Iglesias ft Descemer Bueno & Gente De Zona: Bailando

30.06.2014 22:57 -

Huhtikuussa ilmestynyt sinkku-Bailando on osana Enriquen uusinta levyä Sex and Love. Menestyslevyn muita kappaleita ovat muun muassa Turn the Night Up ja I'm a Freak.

Bailando, suomeksi tanssi, tuo nimensä mukaisesti vauhtia lanteisiin. Enriquen lisäksi kuubalaiset tuovat latinobiisiin omat mausteensa: yhtye Descemer Bueno ja laulaja Gente De Zona.

Alun perin kappaleen nauhoitti Descemer Bueno ja Enrique päätti lähteä mukaan. Kuten aiemmista biiseistä on kuultu, Iglesias viihtyy hyvin espanjankielisten laulujen parissa. Ei ihme, että hitti on noussut monissa Latinalaisen Amerikan maissa pop-biisien parhaaksi ja Hot Latin Songs- listan ykköseksi. Ja vaikka ei olisi espanjan kielen taitoja, pystyy ottamaan kopin rytmistä ja kertosäkeestä. Englanninkielisessä versiossa laulaa iso räppäri-poppari Sean Paul, joka istuu biisiin mainiosti.

Yli 145 miljoonaa kertaa katsotussa riehakkaassa videossa rikotaan perinteisen tanssityylien rajoja - videossa vilahtaa niin perinteistä salsa, flamencoa kuin reggaettoniakin. YouTube-suosio kertoo, että espanjankielinen versio on selkeästi kuumempi. Videoissa on ripaus MM-futista: artistit temppuilevat pallolla ja pallo on mukana jopa tanssissa. Vaikka naisen vartalon viehätyksestä ja biletyksen nautinnosta on jo aika paljon laulettu, se ei vähennä biisin vetovoimaa.

Bailabiisiä voit fiilistellä myös Radio Novalla, pysy taajuudella!

Kilpailut

Uusimmat