Reijo Taipaleelle luovutettiin Timanttiristi mittavasta työstään - takana uraa yli viisi vuosikymmenta

30.06.2014 16:37 -

Viiden vuosikymmenen yhtämittainen yrittäjätaival oikeuttaa kantamaan timanttista yrittäjäristiä, jossa on mukana yrittäjävuosista kertova luku. Reijo Taipaleleelle luovutettiin kyseinen tunnustus  lauantaina 28. kesäkuuta Saukonkallion lavalla Iitissä pidetyissä, Iitin Yrittäjät ry:n järjestämissä Tiltu-tansseissa.

Reijo Taipale on kuulunut yli viiden vuosikymmenen ajan suomalaisen viihdemaailman, erityisesti tangon ja lavakulttuurin kaikkein kirkkaimpiin tähtiin.

Taipaleesta tuli koko kansan suuri suosikki vuonna 1962, kun hän levytti Unto Monosen tangon ”Satumaa” ja vuotta myöhemmin ”Tähdet meren yllä”. Siitä lähtien hänen asemansa suomalaisen tangon tulkitsijana on ollut horjumaton.

Reijo Taipale on elävä legenda, jonka levyjä on myyty huikeat yli miljoonaa kappaletta. Hänelle on luovutettu kahdeksantoista kultalevyä ja kolme platinalevyä. Miehikkälään on myös nimetty Taipaleen tie. Tähän on vaadittu yli 10 000 keikkaa, kuusi miljoonaa ajokilometriä ja 40 albumia. Reijo Taipaleen viimeisin levy ”Valon lapsi” julkaistiin maaliskuussa.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat