Linkin Parkin lämppäri kärähti huumeista, mutta Linkin Park joutui outoon välikäteen: “V*ttu, emme soittaneet poliiseille”

26.06.2014 15:30 -

Linkin Park -yhtye on joutunut selvittelemään pilven poltosta kärähtäneen lämppäribändinsä antamia kommentteja.

Linkin Parkin lämppärinä kiertävä Sublime WIth Rome -yhtye jäi hiljattain lainvartioiden haaviin pilven polttelusta Arizonassa pidetyillä festareilla. Yhtyeen nokkamies Rome Ramierz kommentoi selkkauksen olleen Linkin Parkin syytä, sillä Ramirezin mukaan bändi ilmoitti olevansa allerginen pilvelle ja soitti poliisit paikalle.

Nyt Linkin Parkin Mike Shinoda on kertonut Sirius XM -radion haastattelussa, ettei hänen yhtyeellään ollut mitään tekemistä tapauksen kanssa ja ihmettelee koko selkkausta.

- Paikalla oli melkoinen liuta poliiseja. Mitä tahansa on tapahtunut, kukaan meistä ei soittanut heitä paikalle. Minä en soittanut kellekään, Chester Bennington (Linkin Park -laulaja) ei soittanut kellekään. V*ttu emme soittaneet poliiseille.

Shinodan mukaan on toki mahdollista, että joku Linkin Parkin seurueesta on pyytänyt lämppäriä hillitsemään käytöstään.

- Meillä kaikilla oli perheet mukana takahuoneessa, Chesterin kaksi lasta oli paikalla. Eli jos joku on pyytänyt Sublime With Romea lopettamaan polttelun vaikkapa lasten takia, se tuskin on ollut mikään kohtuuton pyyntö.

- Sitä paitsi, me olemme kiertäneet Snoop Doggin ja Cypress Hillin kanssa. Käräytinkö Snoop Doggin? Miksi tekisin niin, ei minua kiinnosta mitä muut tekevät.

Linkin Park tuskin surkuhupaiset sävyt saaneen selkkauksen tiimoilta stressiä kantaa, sillä bändillä on pullat tällä hetkellä hyvin uunissa uuden The Hunting Party -albumin noustua suoraan Jenkkien Billboard-listan kolmossijalle.

(Radio Nova, Sirius XM)

Kilpailut

Uusimmat