Rakas, sinusta on tullut pullukka! saa jatkoa – ohjelmaan haetaan osallistujia

22.06.2014 10:45 -

Jenni Levävaara opastaa uusia pullukoita ohjelman toisella kaudella, jossa mukaan haetaan pariskuntia.

Keväällä 2013 paljon puhetta ja katsojia kerännyt Rakas, sinusta on tullut pullukka! saa jatkoa. Sarjaan etsitään nyt rohkeita pariskuntia, jotka ottavat laihdutushaasteen vastaan.

Uuteen elämäntapaan kilpailijoita ohjaa tälläkin kaudella personal trainer Jenni Levävaara.
 
Rakas, sinusta on tullut pullukka! kuului Subin kevään 2013 katsotuimpiin ja puhutuimpiin ohjelmiin. Sarjan keskikatsojamäärä oli per jakso lähes 400 000.

Haluatko mukaan rakkaasi kanssa?

Haku sarjan toiselle tuotantokaudelle on nyt käynnistynyt. Ohjelmaan haetaan pariskuntia, jotka ovat olleet yhdessä jo jonkin tovin, mutta joista toisen vyötärömitta on kasvanut vuosi vuodelta. Jotta suhde loistasi taas entisellään, vaaditaan järeitä toimia.

Henkilö, joka pystyy motivoimaan ja patistamaan pullukkaa parhaiten on tietysti hänen oma puolisonsa, joka ottaa roolin personal trainerina. Tavoitteidensa savuttamiseksi pariskunnat saavat myös kaiken tarvittavan tuen kuntovalmennuksen ammattilaiselta Jenni Levävaaralta, joka lähtee luotsaamaan toista kautta positiivisin odotuksin.

 Minulla on edelleen vahvat muistot ja tunnelmat mielessä ensimmäisen kauden loppupunnituksista. Valmentajana koen, että muutoksien pysyvyys on kaikkein merkittävintä. Koko elämää ei tarvitse muuttaa, mutta jo muutamilla muutoksilla saadaan pysyviä tuloksia. On ilo lähteä luotsaamaan ohjelman toista kautta, Jenni sanoo.

Puolison ja perheen tuki on elämäntapamuutoksessa ensiarvoisen tärkeää.

– Kun molemmat puolisot tai koko perhe on mukana projektissa, tulokset voivat olla moninkertaisesti suuremmat kuin yksin yrittäessä. Puolison ja perheen tuki on valtavan tärkeää ja parisuhteelle elämäntapamuutos voi olla yhteinen kasvun mahdollisuus. Kannustan kaikkia elämäntapamuutosta haluavia hakemaan mukaan ohjelmaan, Jenni sanoo.

Rakas, sinusta on tullut pullukka! -sarjan palkintokin motivoi muutokseen, sillä mitä enemmän painoa putoaa, sitä suurempi rahapalkinto odottaa.

Lisätiedot ja haku ohjelmaan: mtv.fi/rakaspullukka.

Rakas, sinusta on tullut pullukka! nähdään vuonna 2015.

(Radio Nova, MTV)

Kilpailut

Uusimmat