Mannaa New York -faneille: Carrien päiväkirjat jatkuu uusin jaksoin

02.06.2014 20:57 -

Sinkkuelämää-sarjaan pohjautuva draama vie aikamatkalle vuoteen 1985, jolloin Carrie Bradshaw on vasta arka untuvikko suurkaupungin sykkeessä. Seikkailut Isossa Omenassa ovat siis vasta alkamassa.

Seitsemäntoistakesäinen Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb) saa vihdoinkin kutsua itseään manhattanilaiseksi. Sen takaavat upea työpaikka Interview-lehdessä sekä asunto Tribecan asuinalueella Manhattanilla. Kämppiksenä Carriella on kaveri kotopuolesta, Walt (Brendan Dooling).

Ihmissuhteet kotirintamalla jäivät ykköskauden päätteeksi umpisolmuun, kun Carrien paras ystävä Maggie (Katie Findlay) ja poikaystävä Sebastian (Austin Butler) päätyivät suukottelemaan baari-illan päätteeksi. Carrie on saanut parannella tästä aiheutuneita sydänsurujaan Manhattanilla, mutta edessä on epämukava paluu kotikaupunkiin, kun uusi kouluvuosi alkaa syksyllä.

Samantha astuu kuvioihin

Carrien päiväkirjat -sarjan toisella kaudella mukaan kuvioihin astuu uusi hahmo, joka on tuttu kaikille Sinkkuelämää-sarjaa seuranneille. Carrie nimittäin tutustuu itseään hieman vanhempaan naiseen, musiikkipiireissä pyörivään itsevarmaan Samantha Jonesiin (Lindsey Gort). Samanthasta ja Carriesta muodostuu parivaljakko, jonka ystävyyssuhde kestää eliniän.

Lindsey Gortin suoritusta räväkkänä Samanthana on kehuttu. Gort muistuttaa ulkoisesti hyvin paljon Samantha Jones -hahmon tunnetuksi tehnyttä Kim Cattrallia. Samanthamaiset eleetkin ovat Sinkkuelämää-sarjan faniksi tunnustautuneella Gortilla hallussa aina pään kallistuksista vauhdissa kiitävän taksin pysäyttämiseen.

CARRIEN PÄIVÄKIRJAT 2. kausi Subilla ja MTV Katsomossa 3.6.2014 alkaen kello 21.00.

(Radio Nova, MTV)

Kilpailut

Uusimmat