Aurinkorannan tähtösissä vauhtia ja vaarallisia tilanteita – "vaarallisempaa kuin viidakossa"

31.05.2014 09:34 -

Viidakon tähtöset Suvi Pitkänen, Sanna Suutari ja Johanna Pulkkinen viettävät ikimuistoisen aurinkoloman Espanjan Aurinkorannikolla.

Luvassa on värikkäitä tapahtumia, kun Aurinkorannan tähtöset alkaa 9.6. mtv.fi:ssä ja 18.6. Subilla.
 
Aurinkorannan tähtösten matkassa riittää yllättäviä, värikkäitä ja vaarallisiakin tilanteita. Tähtöset saivat aurinkolomalle hetkeksi seurakseen Suvin miehen, Julkkis-BB:stäkin tutuksi tulleen Teppo Säkkisen, joka ilmaantui paikalle ja osallistui myös ohjelman kuvauksiin.

Kuvauksissa koettiin vaarallinen ja pysäyttävä tilanne, kun Sanna Suutari joutui hengenvaaraan tähtösten ollessa illallisella. Sanna oli vähällä tukehtua kurkkuun juuttuneeseen lihanpalaan, mutta tilanne päättyi onnellisesti Tepon pelastettua Sannan.

– Vauhtia ja vaaroja on ollut. Täällä on paljon rankempaa kuin viidakossa. Jos lasketaan asteikoilla, niin se oli ehkä 8 ja tää 12!, Sanna kommentoi tuoreeltaan tunnelmia aurinkorannalta.

Suvi, Sanna ja Johanna tutustuvat espanjalaiseen kulttuuriin, makoilevat hiekkarannalla ja uima-altaalla sekä syövät ja juovat hyvin.

Tehokolmikko rantautuu niin kansan pariin kantakuppiloihin kuin trendikkäille klubeillekin, sekä Marbellan luksuselämään. On selvää, että kun kolme julkkistähtöstä viettää aikaa yhdessä etelän lämmössä, yllättäviltä tilanteilta ja keskinäisiltä konflikteiltakaan ei vältytä.

Värikäs kesäsarja Aurinkorannan tähtöset nähdään 9.6. alkaen maanantaisin ja perjantaisin klo 18.00 mtv.fi:ssä. Nettisarjan koosteet esitetään 18.6. alkaen keskiviikkoisin klo 22.00 Subilla.

mtv.fi/aurinkorannantahtoset


(Radio Nova, MTV)

Kilpailut

Uusimmat